Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Ciddimisiniz siz, ne dediğinizi farkında mısınız? Neye göre musallat tanısı koydunuz, manevi bir dueum elbette olabilir ki nazar gibi bir durumda olabilir ama bunun için en azından sitedede bulunan kendi uygulayacagi terkipler varken kesin musallat deyip birde İslami olanlardan uzak dur deyip büyücüye yönlendirip ahireti yak diyorsunuz.havas sitesinde yardım isteyen birine Allah'ın kesin yasakladığı birşeyi çok güzel gibi önermek nasıl bir mantık ?
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aman diyeyim gaylete boşluğa düşüp öyle şeylere bulasarak yakmayın kendinizi.
Az Şekerli Bir Bardak Suya Bakara Suresi'nin 102. Ayetini
21 Defa Okuyun 3 Yudumda İçin 30-45 Dakika İçinde
Birşey Yemeyin İçmeyin Uyumadan Bekleyin
Bu tesbit için kendinizin yapabileceği terkiplerden birisi bunu deneyip sonucunu yazarsanız hocalarımiza danışabilirsiniz. Başka terkipler ve kendi kendine küçük bakım gibi konularda var sitede bir göz atın.
Çoğu manevi durum için iyi bir temizlik şart başlamak için sitede 99 Esma tövbesi ve zurriyet ağacı tövbesi var o konularada bir göz atın.
|
1. musallat tanısından kasıt etrafındaki insanlar senden uzaklaşıyorsa ortada bilinçli bir enerji yani cinden konuşmak çokta alakasız bir yorum değil nazar ve cin musallatı birbirinden bağımsız değilki kalkıp beni eleştiriyorsun nazar olan insanda bir süre sonra cin musallatı oluşması kaçınılmz bir durum bu 1.
2. olan şey ben buradaki hocalarımızın yada herhangi başka birinin şahsına münasıp bir önerme eleştirme yada karalama yapmadım sadece açılmış bir konuya soruya cevap yazdım hemen hazır cevap ahiret ateş cennet cehenemle ilgili konuyla alakasız bir uslupla eleştri yapıyorsun neye göre ateş azap? ozaman sende filistinde bebekleri katleden güçlerin ürünlerini evinde kullanıyorsun hasta oduğunda küresel güçlerin ilaçlarını kullanıyorsun büyü sihir bir zehirdir bu zehre bir panzehir gerekir evet büyücüye git dedim ama neden dedim ? celp yaptırmak bağlamak yok etmek vs için değil şirinlik şans kısmet için başkasının iradesine müdahale için değil iradeye mdahale olan uygulamalar sonucunda ateşi hakedersin yok şekerli su yok şu ayeti oku vs gibi aslında hiçbir işlevi olmayan uygulamalarla insanların manevi hastalıklarını dahada arttırmaktan başka bir sonucu olmayan yöntemler yahu bir kere şekerli su içtikten sonra ağzında acı tat olması gayet olağan bir durum şekerli suyun ağzında beklemesi sonucu tükürük enzimlerinin asit salgılamasıyla acı buruk bir tat meydana getirir bunun sonucunda yorum yapılır