Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ben horusun gözü isimli bitkisel ekstrat kullanmıştım içinde çam yaprağı,üzerlik yağı,çörek otu yağı karışımı vardı,beyine bayağı bir dinginlik veriyor gibi böyle uyurla uyanıklık arasına odaklıyor gibi bir etkisi vardı,epifiz bezini kısa sürede aktive eden,sizin bildiğiniz daha güçlü bir bitkisel karışım yada hazır satılan bir karışım varmı ? Ormus,manna altın tozu gibi iksirler duymuştum.Bunları kullanıp faydasını gören varmı ?
|
Hazır satılan onerebilecegim yok malesef, bende baktım bir ara herhangi bir açılım duru görü vs. değil sadece zihni temizleme amaçlı ama bu iddiada bazı ürünler olsada başarılı bulan kimseden bir dönüş görmedim sitede bazı ürünleri deneyecegini söyleyen arkadaşlar oldu ama netice aldıklarına dair birşey demediler. Konudaki tecrübeli hocalarımız arkadaşların yazdıkları önerilerde bulunmus çoğunlukla ve konularında detaylı hazırlama ve tariflerde verilmiş. Birde arkadaşın tuz tavsiyesine ek olarak iyot faydalı dediği gibi, ama iyotlu tuz değilde tuzu islenmemis tuz olarak mümkünse kaya tuzu vs. Kullanmanız iyotuda önerdiği sebzeler ıspanak sarımsak ve deniz ürünleri neden karşılamaya çalışın iyotlu tuzlar ile ilgili vücutta emilim ve zararlı bileşen birikimi sikintisi olabiliyor.