Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bir mürside tabi olursun , mursidin fetsletine calusirsin,süluk yaparsin yavas yavas her sey olgunlasmaya baslar belki sure sonrada bos boş oturmaz ilmin geregini yaparsin, fakat bu sürec kisa olmayan bir sürectir kiminde 5 yil kiminde 15 yildir süre kişinin istidadina baglidir
kisi cerrah olup ameliyata girmek icin 10 yıl egitim aliyor sonuçta yapacagi operasyon bdlli kriterlere bagli olan islemler
fakat
ilmin aleminde sınır ölçü belli oluşumlar yok, keşfi tam yapilmamis bir alemle irtibat kuruluyor, elbette bunun icin belki bir eğitim suresi gerekli..
|
Hocam çok fazla zikr ile meşgul olduğum zamanlar yanımdan geçen beyaz dumanlar görüyordum,bir ara sabah namazında sıkıntıdan ağlayarak kılmıştım namazı tam secdeye kapanırken odanın içinde vızzz sesi ile birlikte bir karartı kapladı lambanın voltajı düştü yükseldi,çok zikr yapıyordum.Bana bazı şeyler gösteriliyordu ama öylesine hiçbir şey tam net söylenmiyor gördüklerimde çabuk unutturuluyordu.Yapan nasıl yapıyor,suda bakım yapan nasıl yapıyor diye düşünüyorum heralde başka yöntemler kullanıyorlar diyerek diğer ilimleri araştırmaya başladım,Sekine duasını çok okuyordum,tarif edilemez bir huzur veriyor ama sırlara vakıf olamıyordum bir değişiklik olmayınca insan daralmaya başlıyor bırakıyor.Devamı gelmiyor.Tek sorun ahir zamandayız,keşif kapalı,kapalı keşifle gerçek mürşid bulmak zor.
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Enochian büyü alfabesi 16. Yüzyılda Dr. John Dee (Kraliyet astroloğudur ve Kraliçe 1. Elizabeth için çalışmıştır.) tarafından oluşturulan bir sistemden gelmektedir. Hermetik düzenin bir parçasıdır ve Aleister Crowley gibi büyücüler tarafından kullanılmıştır. Enochian alfabesi ilginçtir zira kendisinden önceki hiçbir alfabe sistemine benzememektedir ve kendine has gramer kuralları mevcuttur. Bu hususlar tamamıyla Rahmani olmayan şeytani amellerdir. Bir Müslümanın kesinlikle uzak durması gerekir.
|
Hocam bu azazelin dili olmasın ? Buna bazıları cin dili diyor,yani cinlerin ortak dili.