Alıntı:
Barben Nickli Üyeden Alıntı
Vay sami hocam yine bana kızdı ) haklısın hocam ama arıyorum iste, senin kızmana alınmıyorum bende meslegimle ilgili bir seyi kitaptan ogrenirip diyen ve surekli sorular soran birine kizardim Allah senden razi olsun ) insan hocalara cok para verip birsey olmadigini gorunce kendi arastirmak ogrenmek zorunda kaliyor, ve artik ogrenmekte istiyorum acikcasi size yazarken aklima su soru geliyor kendi ismim ve annemin isminin ebcedi esmanin ebcedinden buyuk cikmiyor napacagiz simdi diye dusunuyorum hakkini helal et simdiden hayirli ramazanlar dervis abim )
Vay sami hocam yine bana kızdı ) haklısın hocam ama arıyorum iste, senin kızmana alınmıyorum bende meslegimle ilgili bir seyi kitaptan ogrenirip diyen ve surekli sorular soran birine kizardim Allah senden razi olsun ) insan hocalara cok para verip birsey olmadigini gorunce kendi arastirmak ogrenmek zorunda kaliyor, ve artik ogrenmekte istiyorum acikcasi size yazarken aklima su soru geliyor kendi ismim ve annemin isminin ebcedi esmanin ebcedinden buyuk cikmiyor napacagiz simdi diye dusunuyorum hakkini helal et simdiden hayirli ramazanlar dervis abim)
|
benimki kizma degil,Allahin verdigi en kiymetli sey olan zamani bosuna harcamayalim diye soyluyorum, yoksa istersen her gun vefk yaz bana gore bir mahzuru yok,
kisinin esmasi isminin ebcedine denk gelen esma degildir,
kisinin esmasi eger nasibinde varsa ustiharefe kisiye bildirilen esmadir...