Alıntı:
Barben Nickli Üyeden Alıntı
Selamu aleykum, kendime 3 lu vefk yapicam baya arastirdim ama cok acik bilgi yok, benim ismimin ebcedi ne en yakin esma rahman ismi serifi, annemin benim ve rahman ebcedini toplayip 12 cikarip 3 e bolup ay gunes arasindaki aciya gore mi yazmam lazim vefki bitirdikten sonra vefkin heryeri ayni sayi cikiyor zaten bu sayi kadar rahman ismi serifi uzerine zikredilmesi mi lazim, simdi hocalar gelip bana sende bi vefk yazamadin dicek ama napiim iste )
|
1. cisi en yakin esma olmaz, kisinin esmasi kisiye bildirilir
ayrica isimler ve esmalar tarh edilir , yildiz hesabi yapilir, uygun burc bulunur, sadece tarh ile olmaz yapilacak ise gore carpimlari yapilir
falan filan fismekan
boyle uzaktan gazel okumayla vefk yazma tarifi yapilmaz, oncesinde mürekkep hazırlamak var murekkebe okunacaklar var , vefkin on hazırlığı var, element hesabi var erkek harfler var dişil harfler var nurani harfler var zulmani harfler var yazdiktan sonra okumalar var,
var oglu var oyle vefk yazmayi Karamürsel
sepeti sanmak doğru degil, bu resmen harbi harbi bir ilim, kitaptan okuyarak ogrenilcek bir ilimde degil,
seni bildim bileli vefk pesindesin, bur yazmada olmuyorsa her denemede enerji duser sonra o vefk degil karalama olur...