Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sadece şunu sorayim
illaki keşfi açmak,müslüman cin kavimlerinden bilgi ve yardım almak gerekiyor.
diyorsun
bundan kastın nedir? ne tür bilgi alacaksin?
veya onlar sana ne ögretecekler?
|
•Üzerimde büyü varmı ?
•Diğer büyülerden şaman,pagan,kabala büyüsü gibi büyülerden nasıl korunabilirim,onları nasıl bozabilirim ?
•İnsanların auralarını enerjilerini okuyup dolandırıcımı ? Değilmi ? Arkamdan iş çeviriyormu ? Kalbi nasıl iyi birisimi ? Dostluğu sağlam olacak birisimi ? Yoksa dostluğu zarar verecek birisimi ?
•Arkamdan kurulacak tuzakları cinler aracılığı ile bilip önlem almak.
•İnsanların auralarına ve enerji kanallarına bakıp hastalık tespit etmek ve tedavi olmasını kolaylaştırmak.
•Büyü bozmak,Nazar bozmak.
•Herhangi bir felaket durumlarında,yangın,sel,deprem savaş gibi benim veya başkasının başı sıkıştığında Allah dostu cinlerden yardım alıp yardım etmek.
Beni en çok üzen şey,Allaha inanmayan kafir toplulukları,büyü ve kafir cinler aracılığı ile kurduğu iletişim ve onlardan aldığı akıl ile dünyanın içinden geçiyor,ama bir müslüman mümin cinlerden faydalanmakta aciz kalıyor.Birisine büyü yapıldı farz edelim,büyünün enerjisini idame ettiren muska toprağa gömülü,kendisine büyü yapılan şahıs hocaya gitti,hoca okuma yaptı,muska yazdı,içme yaptı bir müddet büyü uzaklaştı fakat tekrar geldi.Neden bu büyü bozulmuyor peki ? Çünkü büyü toprağa gömülü duruyor,gömülü muskaya görevlendirilmiş bir cinin varlığı hala aktif,o muskanın yerini bulabilmek için sana mümin bir cinin gelip işte falanca filanca bir yerde,çalıların arasında yada ağaç dibinde muska gömülü onu getir demesi lazımki o muskayı sirkeli suya bıraktığın vakit büyü komple iptal olsun.İşte burada o muskanın yerini söyleyen aracıya sana yardım edecek birine ihtiyaç var.Allahtan istemek en doğru evet,ama koskoca yaratıcı ile nasıl konuşacaksın ? Zaten onla konuşabilen bir insanın sırtı yere gelmez.Sana yardım edecek,iletişime geçecek,bunu böyle,şunu şöyle yapacaksın diyen bir aracı lazım.
Herşeyden önemlisi sadece benim değil,her müslümanın böyle şeylerle uğraşmaktan korkuyorsa bile kendini koruyacak kadar bu ilimleri öğrenmesi,bilmesi hakkıdır diye düşünüyorum hocam.Sizide muhabbete tuttuk hakkınızı helal edin.