Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Allah Razı olsun ne güzel dua ettiniz, Kalbinizin güzelliği dilinizden klavyeye akıyor. Yüce yaradan cümle geçmişlerimize Rahmet ve mağfiret eyledin.
|
Rabbim sizlerden de razi olsun inşaALLAH
Peygamber Efendimiz (sas) “Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, 'Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin. ' diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5) buyurmuştur.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
cinsiyet ayrimi cok doğru dur, islamda kesin olarak cinsiyet ayrimi vardir, Allah erkeği erkek kadinida kadin olarak yaratmistir, biyolojik unsurlar bazen zayiflik bazek güclülüktür
ilimden anladiginiz eger sadece havas ilmiyse buda cok büyuk yanilgidir
daha oncede soyledim yine soyliyeyim, illaki var diyenlerde cikarsinlar o kadin havas ilmin de olan muhteremi, yanımda dediği varlıkların kafir oldugunu gostereyim, ha bire bu konu isitiliyor, herkes konusuyor
kadina verilmeyen kadına yasak olan makamlar var
tekrar sayayım bilmeyen ogrensin
1--- peygamberlik
2--- evliyalık
3---müezzinlik
4--- imamlik
5--- devlet yöneticiliği
6--- havas alimligi
evliyalikta burada gosterilecek örnek mutlaka hz. rabiadir, tekrar soyluyorum hz rabia evliya değil saliha kadındir...
bu makamlarda kadının yeri yok, bu konuda fikir yürutmeye ,tahmin uretmeye, benim fikrime gore, bence boyle olur gibi sozlerede gerek yoktur
daha acik soylemekgerekirsr
, hayz olan kadina musluman cinler hizmet etmez. bu bu kadar kesin net ve tartisilmaz durumdur...
cinsiyet ayrimi cok doğru dur islamda kesin olarak cinsiyet ayrimi vardir, Allah erkeği erkek kadinida kadin olarak yaratmistir, biyolojik unsurlar bazen zayiflik bazek güclülüktür
ilimden anladiginiz eger sadece havas ilmiyse buda cok büyuk yanilgidir
daha oncede soyledim yine soyliyeyim, illaki var diyenlerde cikarsinlar o kadin havas ilmin de olan muhteremi, yanımda dediği varlıkların kafir oldugunu gostereyim, ha bire bu konu isitiliyor, herkes konusuyor, zaten ben ulvi ile islfm yapiyorum diyenler külliyen ya yalan söyluyorlardir, yada bilmeden kandiriliyorlardir, çunku
ULVİ VARLİKLAR DÜNYALİK İŞLERE BAKMAZLAR, DÜNYALİK İŞLERE SUFLİLER BAKAR
BEN ULVİ VARLİKLA MUSALLAT ALİYORUM DİYEN YALANCİDİR
YİNE SÖYLÜYORUM
ULVİ VARLİKLAR DÜNYALIKİSLERİ YAPMAZLARRRR
kadina verilmeyen kadına yasak olan makamlar var
tekrar sayayım bilmeyen ogrensin
1--- peygamberlik
2--- evliyalık
3---müezzinlik
4--- imamlik
5--- devlet yöneticiliği
6--- havas alimligi
evliyalikta burada gosterilecek örnek mutlaka hz. rabiadir, tekrar soyluyorum hz rabia evliya değil saliha kadındir...
bu makamlarda kadının yeri yok, bu konuda fikir yürutmeye ,tahmin uretmeye, benim fikrime gore, bence boyle olur gibi sozlerede gerek yoktur
daha acik soylemekgerekirsr
, hayz olan kadina musluman cinler hizmet etmez hayzdan düsen kadinada hizmet etmezler bu bu kadar kesin net ve tartisilmaz durumdur...
|
Imas hocam bunu her zaman böyle tek tek anlayacağınıza bu paylasiminiz içim admine söyleseniz konuyu sabitle veya bayanlar için bir bölüm açsan orada bu paylaşımınız sabit kalsa iyi olmaz mı bayan kardeşlerimiz ablalarımız için 🤔