Alıntı:
BirFaniii Nickli Üyeden Alıntı
Kanun yok ki ülkede Yusufiyeli hocam varsa da uygulayan yok kaç evli kadın sikayet etti de sonuç değişmedi
Yine şikayetini yapsın kardeşimiz Rabbim bir vesile eder çıkartır hayatından belki
|
Valla ben kanuna güvenmiyorum. 2022 kurban bayramı arafesinde halamın kocası beni dövdü. Kedi mamamı çaldı evden kovdum beni dövdü. Vallahi ben ona hiçbir şey yapmadım. O da ben şikayetimi çekeyim diye bana poşetle vurdu dişim oynadı diye şikayet etmiş beni. Yumrukla dudaklarımı patlattı o kadae hakaret tehdit etti beni benim şikayetim uzlaşmacıya düştü onun şikayeti dava olarak açıldı hala dava devam ediyor. Poşette yoktu ortada polisler delil olarak bulamadı bile. Duruşmayada gelmedi üstine beni takip ediyor uzaklaştırma almak için polise gittim vermediler
Alıntı:
BirFaniii Nickli Üyeden Alıntı
Sadaka verin her gün mesela söyle diye bilirsiniz
Allahin kovulmuş Şeytanın şerrinden
Şeytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınırım gibi ekleyerek bilirsiniz içinizden geldiği gibi dua da eser sadaka da vere bilirsiniz
hadis-i şeriflerde peygamberimiz “Sadaka belâyı def eder ve ömrü uzatır” (Heysemî, Mecmaü'z-Zevâid,3/63) olarak ifade etmektedir Allah rızası için infakın faziletini. Verilen sadakalar, bir takım belalardan uzak kalma vesilesidir.
|
Güzel fikir gerçekten aklıms gelmemişti Allah razı olsun sizden.