Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sakin ol. Seni anliyorum. Benim cevrende kendi öz akrabamdan daha çok sevdiğim kürt dostlarım var. Bak arkadaş demiyorum dost diyorum. Bazı sözlerinde haklisin. Sana hak veriyorum. Sonuçta turkiyede yasiyoruz hepimiz kardeşiz ama bazi kurtler dedigim gibi dostum Kardeşim hangi ilden olduğunu bilmiyorum. Yasak degilse özelden paylasirmisin
|
Benim bi sorunum yok kimseyle yani sadece bazi gercekleri dile getirmek lazim benimde turk yengem var enistem var varda var yani Bize gore turk kurt yok ama turklerde vardir diyorum yani genel olarak kurtlerden hoşlanmayanlar kűrtce konuşunca melūr bakanlarda var ben ortaya konusuyorum illaki şu şu diyecek degilim zaten kimseyle şahsi işim olmaz bi insan iyisede kendine kőtűysede kendine Genelleme yapiyorum geneli őyle yani yarasi olan gocunsun benlik sıkıntı yok
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|