Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Bir işmakinesinin içine bir çocuk girip karıştırsa dışardan bakan bir insan hemen ne olduğunu anlar. Ama konunun uzmanı biri oturup kullansa herşey olması gerektiği gibi görünürdü. Şimdi Beynine oturup orayı karıştıran bir varlık çok zeki ise acele etmeden yavaş yavaş kendi fikrin gibi fikir aşılar ve sana istediğini yaptırırsa musallatın olduğunu anlamazsın bile Bakınız haberlerde annesinin babasının kafalarını kesen çocuklara bunlar aklı selimle mi hareket ediyor.
Herşey çok normal gibi gözükür ama düşüncelerine hükmederek yavaş yavaş zehirler. Alında düşüncelerine de hükmetmiyordur da aralara kendi fikirlerinden zehirler saçıyordur. Sen bunları benimser ve kabul edersen zihninde sulayıp budayıp büyütürsen bir bakmışsınki artık sende şeytan olmuşsun.
Şeytan herkese yemler atar Vesvas ve Hannas isimlerini araştırabilirsin. Kişi aklı ile o fikirleri red eder yada kabul eder bu seçim Allah ile şeytan arasında bir tercihe sebep olur.
Adli tıp tesbit edemesin diye eğer kişinin yemeğine belli oranlarda fosfat içerikli bulaşık deterjanı katarsan birgün karaciğer göçer ve şiddetli bir ölümün pençesine düşer.
Bu varlıklarda da hiç kendini göstermediği gibi anında çocuk gibi kendini gösteren vakalarda var.
Yani azizim netice itibarıyla çok mutlu görünen birçok kişi musallatlıdır ama farkında bile değildir. Bu müslüman olmayanların başına hiçbirşey gelmediğini değilde daha zekilerle uğraştıklarını kanıtlar.
Bakınız "Şeytan ayetleri yazan" Saqlma rüştüydü galiba bunu aklı ile yazamaz ve yazmamıştırda ama bir güzel kukla olmuştur.
Allaha Emanet olunuz. O en emin emanetçidir.
|
Doğru çoğu insan musallatlı ama farkında değil çok güzel kendilerini kamufle ediyorlar insanın kendi düşüncesi miş gibi düşünce veriyorlar alttan yavaş yavaş vesvese yi yapıştırıyor sonra en ufak bir ofkelenmede tartışmada vitesi yükseltmeyi başlıyorlar olay bitince pide pişmanlık olur kişide ben neden böyle dedim falan
Sen demedin o dedirtti farkında değil insanlar
Geçen birinle konuşurken baktım yükselmeye başladı sinirleniyor sakın ol diyorum bana sakın ol deme deyip dahada öfkelenmeye başladı sonra biraz sesli çektim eûzü beslemeyi okudum nas i daha da sinir oldu okumasana niye okuyorsun gibilerinden laf etmeye başladı
dedim kendim için okuyorum senlik bir sey yok filan sustu sonra