Alıntı:
Belixy123 Nickli Üyeden Alıntı
Dün behrettiye okudum korunmami vs yaptım abdest fln aldım temiz bir yerde yaptım bir hocamizin attığı imam gazali den rivayet edilen behrettiye okudum sonrada melek kasemi varmış okudum behrettiye okuduğum anda ortalardaydim duada insan olur ya kalp durmadan atar sonra yine atar öyle birşey oldu çok tuhaf bir hisse kapıldım ve o varlığı görmedim ama hissetigim yöne bakınca acayip ama anlatmam size bir karıncalanma oldu bedenimde acayip bir karıncalanma sonra birşey geldi hissettim odada birşeyler konuştum ne göründü ne duydum bende geri göndermek üzere dualar vs okudum heralde gitti bence şimdi hep aynı şey deniyor tehlikelidir tehlike var tehlikeliyse ve yapmicaksam neden atıyorsun kardeşim anlamıyor yapmayın diyor davet atıyor herneyse sizce şanslımiydim bazıları kaldıramıyormus helak olmaya kadar gidiyormuş ama bilemedim Rabbim korusun helak olmaktan şimdi sizce bir zararı dokunurmu gönderdim ama çünkü okuduğum gönderme duasından sonra hissetmedim varlığını gizlenmiş de olabilir ama bu varlık sakladiysa gitmediyse nasıl ortaya cikaririrm ? Veya gitmediyse nasıl bir zararı olur bunun ? Emin değilim tam ama
|
öncelikle sormak gerekir niye berhetiyye okudun amacin talebin hacetin neydi?
her koruma berhetiyye icin gecerli degildir,
1 defa okumakla kesin olmamakla birlikte belki
bir sey olmaz ,ama okudugun kasem sıkıntı, eger kasem ne demek?sartlari nelerdir ?sonuclari ne olur biliyorsan? okumazdin diye düşünüyorum, cok kisi taniyorum bu kademler yüzunden cok ızdirap ve sıkıntı ceken, sonra temizlemeside zor olur çünku anlaşma yapip yemin edip ruhsat
verip gel ben buradayim diyorsun,
anlattigina gore ziyaret baslamis insaAllah sobu iyi olur problem olmaz....