Alıntı:
sryy92 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben uygulamayi bir karar vardi onun icin yaptim ornegin Allahim bu ay icersinde olumlu cevap gelcekse saga olumsuz gelcekse sola dondur diye 5 6 kere yaptim art arda gunlerde ve hepsinde saga dondum bariz hissediyorsunuz namaz oncesinde korunma yaptim ve istihareye baslamada seytanin karismamasi icinde niyet ettim ama hep olumlu donmeme ragmen o ay icin herhangibir olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi belkide belli bir ay üzerine yapmamdan dolayi olabilir net bir sey istedigimden ama saga sola donme olayi oluyor baska seyler icinde denedim ama onlari sonuclari uzun zaman alcagi icin daha oldu olmadi diyemiycem ama istiharede bariz dondugunuzu hissediyor ve arkasindan ayni konuma gelip secdeye yatiriliyorsunuz ne kadar dogru bilemem Rabbim bilir tabi kim donduruyor nasil oluyor bilmiyoruz sonucta gaybi yalniz Allah bilir.
|
Tekrar denediniz mi sonrasında? Ben de namazla ve namazsız denedim. İki türlü de döndürüldüm. Sonunda secdeye götürülünce bıraktım açıkçası. Dediğiniz gibi kim döndürüyor ve secdeyi ne niyetle ettiriyor bilemiyorsunuz.