Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
4 hak mezhep vardır. Onlarda bellidir. Ama şu gerektir ki mehti ve İsa a.s geldiklerinde tüm tarikat ve cemaatleri kapatip. Aynı zamanda hak mezhep olsun batıl mezhep olsun hepsini kapatip. Tıpkı Resulullah s.a.v. zamanındaki gibi halis islam şeriatiyle yonetecelerdir.
☆Sözlerine hak veriyorum kardeşim Tahzen.
Özellikle Yahudi kesimin içerisinde çıkacak olan deccalin arkasından birçok kimseler gidecektir. Bu bilinen bir gerçek ancak Tevhid ehli bundan müstesna cunki onlar kale icerisinde korunuyor tevhit kalesi. Yok şii gibi Yok alevi gibi Yok kaderinde gibi Yok cehemiyye cebriyye fatimilik gibi bir çok fırka bozuk mezhebe dahi girmeyen bu inanislar kalkacaktir bunlar zamanında islama en çok zarar veren kesimdir. Bunlar Yahudi oyunu dur.
İlluminati masonlarinin bekledigi deccal şuan avrupada bir adada zincirlere bağlı bir şekilde bekliyor Allah izin verirse fitne imtihani baslayacak.
|
abi şuan dünyayı sadece 1 kişi ve Etrafında 2 4lü lider var bu 4 lider savaş çıkarma salgın yayma gibi görevleri var 1 masa 1 lider 2 veya 4 tane alt basamak lider var bana göre 2 lider fakat olabilir 1.si abd 2. bae birleşik arap emirliği 3 veya 4 te hissediyorum ingiliz ve çin olarak düşünüyorum
tek kişi dünyaya hükmediyor emir eli 4 lider veyahut 2 lider var bu tek kişinin deccal olduğunu 2 liderin birebir görüştüğünü düşünüyorum nitekim carrtonet diye çizgi fim kanalı var bu kanal acaip şerli Tek göz simgesi hemen her çizgi filmşerinde var
bence O tutsak olduğu veya olmadığı ada da 2 kişiye sürekli emirler verip kendi ilahlığını ilan etmek için zemin hazırlanıyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin düşünceniz nedir bu konuda ?