Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm geçmişe dair bir teorim var !
Peygamberimiz öldükten sonra müslümanların içine çok fitne düştü Hz ali ile Hz aişenin karşı sahalarda birbiri ile savaşması kerbela gibi biçok fitne çıktı .
Demem şu ki Peygamberimiz öldükten sonra Deccal faliyete geçti .
Cinlerin kafir olanların hepsi deccalin emrine girdi.Tabiki azılı kafirlerde .
Geçmişten bu güne kadar deccalin şahsına aid bi çok tarikat mevcut .
Vel hasıl peygamberden sonra deccalin cinler vasıtasıyla Müminlere musallat olup fitne üzerine fitne koydu islama Ben asla ne hz aliye ne hz aişeye ne hz osmana bişey kondurmam Allah hepsinden razı olsun Ozamanki Fitneciler sorunlu .
Neyse Fırkalar türedi mütezile Cehemiyye kader inkarcıları Sahabiye söven şiiler Vs vs bi çok fitne çıktı Alimlere musallat oldular Kuran mahluktur diye Fetva istediler bi çok alime zulm ettiler Allah hepsinden razı olsun alimler direndiler ..
Velhasıl Osmanlı döneminde sonra osmanlı döneminin son bulmasıyla deccal Tüm ülkeleri emri altına aldı . Şuan tüm dünya ülkeleri Deccale hizmet ediyor . Hıristiyan yahudi müslüman hepsinin itikadını Bozarak İlerleyen zamanlarda kendi ilahlığını ilan edecek Paraya tapanların hepsi ona tabbi olacak .
Bu benim tefekkür sonucu Ulaştığım derleyip analiz ettiğim Bi konudur Çok emek verip Bu sonuca Ulaştım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
dib not . Benim emek verip çalıştığım bi mevzu kimse Videolarına malzeme yapmasın !
|
4 hak mezhep vardır. Onlarda bellidir. Ama şu gerektir ki mehti ve İsa a.s geldiklerinde tüm tarikat ve cemaatleri kapatip. Aynı zamanda hak mezhep olsun batıl mezhep olsun hepsini kapatip. Tıpkı Resulullah s.a.v. zamanındaki gibi halis islam şeriatiyle yonetecelerdir.
☆Sözlerine hak veriyorum kardeşim Tahzen.
Özellikle Yahudi kesimin içerisinde çıkacak olan deccalin arkasından birçok kimseler gidecektir. Bu bilinen bir gerçek ancak Tevhid ehli bundan müstesna cunki onlar kale icerisinde korunuyor tevhit kalesi. Yok şii gibi Yok alevi gibi Yok kaderinde gibi Yok cehemiyye cebriyye fatimilik gibi bir çok fırka bozuk mezhebe dahi girmeyen bu inanislar kalkacaktir bunlar zamanında islama en çok zarar veren kesimdir. Bunlar Yahudi oyunu dur.
İlluminati masonlarinin bekledigi deccal şuan avrupada bir adada zincirlere bağlı bir şekilde bekliyor Allah izin verirse fitne imtihani baslayacak.