Alıntı:
Kafkef5541 Nickli Üyeden Alıntı
Birçok akrabam var Allah birdir deyip Hz Muhammed sav'i peygamber olarak kabul ediyor ama yaşantılarında ne namaz var ne tevhide uygun yaşam var. Ama hiçbirinde musallat ve şeytani vakalar yok sebebi nedir bunun hikmeti ?
Bazı Müslümanlar var bunlar da var veya aynı sorunlar kitap ehlindede var. Bu bahseden arkadaşın sorunları bendede var ama bu sıradan büyü veya normal bir cinin insana doğrudan musallat olmasından ziyade kişide panik atak , şizofreni, bipolar , baş ağrıları ve türlü türlü iç sıkıntıları ve uykusuzluk yapıyorlar. Bunun binlerce örneği var. Ama imas gibi vatandaşlar sende cin olsa yerinden kalkamazsın diyip konuyu kestirip atıyorlar. Çünkü yaşamamış ve her şeytani vakada şeytanın o kişiyi zombiye çevirmiş olacağını düşünüyor ve direk kestirip atıyor ...hayır efendim bu konuda çok eksik ... artık çağın sorunu bu ne olduğunu anlayamadıgınız bir şekilde manyetik alanınıza sızan şeytanlar var veya ne olduğunu bilmediğim enerjiler...bunlar bilinçli enerjiler...bazı günler zikirler yapıyorum esneyerek gözlerim yaşararak bunları atıyorum vücudumdan ama sağlam ve kuvvetli olanı atamıyorum onu nadir atıyorum bir titreme sarsılma oluyor anlıyorum çıktığını kuş gibi hafifleyip iç huzuruna eriyorum...ama sonradan tekrardan doluyorlar nedenini bilmiyorum...yüzümün rengi bile değişiyor bedenim doluyken ...5 vakit namaz kuran tesbihat uyuduğumda tekrar bedenime bu enerjilerin dolmasına mani olmuyor. Tövbe edince yine esneye esneye atıyorum bazılarını ama tekrar gelmesine neden olan bedensel bir bozukluk var bunu cözersem bir çok kişiye ışık olurum.. yıllardır bu sorunun peşindeyim..radyo veya wifi dalgariyla bize birşeyler mi yapıyorlar ne olduğu belli değil
|
çok güzel bi konuya değindin aç bak saadet içinde olan bi tek alim var mı Geçen bi jadis okudum diyorduki Musibet bela önce peygambere gelir sonra alime sonra mümine böyle bi hadisti sonrasında bu musibetler kişinin gafletini kardırır derdi başka bi kitapta okuduğum yani Allahın yolu çileli zilletli bi yoldur şanın bu dünyadamı olsun Ahirettemi ebediyettemi tabikide iman aşkı olan ahirette şanımız oldun der yanı çekilen zahmet ne kadar büyükse emeğin karşılığı daha büyük misal bi anne ne zorluklarla bebeği taşır ve ölüm gibi bi acıyla Bebeği dünyaya getirir kezalik o zamanda o bebeği görünce çilesini hiç düşünmeden bebekle mutlu olur yani bu basit ama özet bi kıssa bende bu yoldan geçtim görüş desen haylada görüyorum ara ara euzu bile çekmiyorum Gelen bana gelmiyor ki korkmuyorum umursamıyorum çünkü gerekenden korkuyorum o bana kafi yani benim kardeşım her evde şeytan var çünkü her evin mutfagında wc banyosunda kalaziyasyon ggideri var peygamberiniz zamanında wc taaa şehrin dışındaydı uyarmıştır peygamber Wcde zaman geçirmeyin oralara hapsedilmiş şeytan var diye yani şimdiki musallat kaçınılmaz imanı sağlamlaştırın her evde çook şeytan var size zarar veremeyecek mertebeye getirin kendinizi
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|