Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
☆ Selamünaleyküm havvas ailem konularımda değindiğim tecrübeler ettigim bir çok uygulama mevcut. Bir konumda yasin süresinden bahsetmiştim hüddam yada hadim ile alakalı. Bu konuda biraz ona benzer ama astral seyahate çıkma niyeti ile oluyor. Zira [Kur'an'ın kalbi Yasin suresidir.] Bir diğer astral seyahat konusunda yorumlarda değinmiştim. Ayetel kürsi de etkili bir ayettir. Ama yasin suresi 1 kere okundugunda bile direk beyne ve kalbe etki edip olağanüstü bir enerji açığa çıkarıyor. Enerji Bilimleri literatüründe statik bir enerji vardır. Bu enerji mavimsi mora yakındır. Tıpkı topragin ısınıp yanardaginin toprağı isindirip dakikada 600 km yol katedebilen enerji ve rüzgar partiküllerinin oluşturduğu statik enerji misali Yoğunlastiginda açığa çıkar ki Yasin sûreside böyle bir süredir.
☆Uygulamaya geçecek olursak 1 yasin 6 sayfadır.
3 yasin 18 sayfa eder. Bu şu demek benim tecrübe ettigim bu sûrede 18. Güne yakın bir açılım oluyor. Ha kiminde daha hızlı 3 gün 5 günde riyazat halvet vs. Ama iş güç vs. den dolayı halvet ve riyazat sıkıntı oluşturabiliyor. Vakti müsait olmayan kişiler her gece okusa bile 18 Güne yakin açılım olur.
☆Ben kendi tecrübem : 16 ila17 Gün gibi bir açılım oldu. Hayvanların ve insanların enerjilerini görmeye başlamıştım. İnsanlar uykuda iken hani rüya görürler ya gece dışarı çıktığımda bazı insanların kol kafa ve bacaklarının parça parça evlerinden çıkıp uçtuğunu gördüm. Sonraki günlerde tuvalette banyoda vs. Görüyordum. Kuzenimin köyüne ziyarete gittiğimde gece dışarı köyü bir tür atım dedim cinlerin düğünlerine gördüm. Köylerde aşırı kalabalıklar ama ben koruma yapmadan çıkmıyordum. Cinleri yolda gördüğümden kimisi birbirleriyle dönüşüyor birbirlerine küfrediyor değişik değişik.
bir keresinde bir ağaç kayaların olduğu yerde cinler konaklamis belliki kafir cinler bana gel otur yemek yiyelim dedi. Ben kabul edip oturdum sofralarına şimdi besmele çeksem bunlar kaçarlar bende Allah affetsin besmele çekmeden yemeklerini yiyip karnımı doyurdum o gece iyi acıkmistim. Biz insanların yemeklerinden biraz farklı. Ama cinlerin kokusundan dolayı biraz zor yedim yemeği. Cinler aynı çürümüş et gibi kokuyorlardi. Neyse buradami yaşıyorsunuz dedim. Onlarda hayır el akça mi dedi yoksa el Aksa mi dedi anlamadım. Onlara teşekkür edip yanlarindan ayrildim. Tabi bu seviyeye varmam hemen olmadı 5 ila 6 yıl varlıklarla ömrüm geçmişti kendimi ruhsal olarak iyice geliştirmiştim. İlk açılımda keyip aldım biraz ürpersemde ama sonra yavaş yavaş alıştım. İlk zamanlar zarar görmemek için yattığım yastığa yatağa evin her odasına üstüme ayetel kursi okur üfledim. Benim şarjlı motor var. Gece giderken bile arkama binip beni korkutmaya calisirlardi. Motorun oturak yerine bile binemesinler diye ayetel kursi okuyup üfledim. Ama sonra acaba göz perdemi istedigim gibi acip geri nasıl kapatabilirim diye düşündüm. Rüyamda niyet edip 3 ihlas 3felak 3 nas 3 ayetel kursi okuyup Allahim göz perdemi kapatirmisin diyordum.
Rüyamda gördüğümun aynısını yaptım ne ses ne görüntü hepsi yok oldu. Ertesi gün bir açım bakalım dedim ya.niyet ettim açılması için aynı ayetleri okudum alnımda şiddetli bir basınç kulaklarımda cızırtı çınlama bir kaç dakika sonra yine açıldı. Ama şimdi maneviyata yoğunlaştığım için namazlarima zikrime engel olmasinlar diye geçici sürede olsa kapattım şuan 2 yıldan beri kapalı arada bir kaçıp kendimi kontrol ediyorum sonra geri kapatıyorum.
Bu uygulama ile 3 günde kolaylıkla astral seyahat yapabilirsiniz. İlk günde olabilir enerjinize bağlı zaten bu süre enerjiyi kat be kat üzerine çıkarıyor.
Evet uygulamaya geçelim.
☆☆☆ Uygulama : hergece yatmadan önce abdest alıp niyet edip 3 yasin suresi okuyup yatın gerisi sizde. ☆☆☆
|
Peki hiç süre ayet okumadan çıkan insanlar için ne düşünüyorsun ? Güzel uygulama eline sağlık baya tecrübelerin varmış
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|