Bir çok insan mide ağrısından rahatsızlık çekmiştir, hatta dokdora gitse bile netice alamamıştır. Bunun sebebi bazı organların ağrılarının mide ağrısı gibi algılanmasından, dokdorlarında mide üzerine yoğunlaşmasından dolayıdır.
Bu organlardan birirside safra kesesidir.
Yılların birikimi ile safra kesesine atılan bilirubin ve kolesterolun zamanla birikerek sertleşmesi sonucu safra taşı oluşur.
Mide ağrısı diye düşüdüğümüz bazı ağrıların sebebi bu taştır. Dokdor bu taşı tesbit ederse hemen safra esenizi ameliyat eder ve alır. KESİNLİKLE ameliyat olmayın. Mevlam onunda çaresini vermiş. Aşağıda anlatacağımı uygulayın sonuca sizde şaşırıp kalacaksınız.
Malzemeler.
Magnezyum sulfat (İngiliz tuzu ama sodyum bi karbonat değil)
Elma özellikle yeşil (ben bunu denedimve başarılı oldum)
Elma sirkesi
limon
Sızma zeytinyağı
Günde 3 kez elma suyuna bir kaşık sirke katılıp içilecek buna 4 gün devam ediniz. 5. gün sabah kalktığınızda bir bardak daha elma suyu içip dahs sonra hafif bir kahvaltı yapın akşama kadar su hariç birşey yiyip içmeyin.
9 bardak klorsuz içme suyuna 4 kaşık magnezyum sulfatı koyup karıştırın (ben tahta kaşık ile yaptım)
Akşam saat 18.00 21.00 arasında 6 bardak magnezyum sulfatlı suyu için.
Bu arada tuvalete gidip büyük abdesdinizi yapmanızı tavsiye ederim.
Saat 21.30 da su bardağına yarım bardak zeytinyağı üzerinede aynı şekilde limon suyu katıp karıştırıp için ve yatağa girerek dizlerinizi karnınıza doğru bükerek sağ tarafınıza yatınız en az yarım saat bu şekilde kalınız ve yataktan çıkmadan uyuyabilirsiniz.
Sabah uyandığınızda 05.00 07 arasında akşamdan kalan magnezyumlu sudan bir bardak içiniz.yarımşar saat ara ilede diğer suları içip bitiriniz.
2 mm den 8 mm kadar 51 adet taş düşürdüm. Kurtuldum derken birkaç gün sora taşların bitmediğini anladım 1 hafta kadar sonra aynı uygulamayı bir kez daha yaptım. Önce ki düşen taşın en az 3 4 katı taş tekrar düştü.
Bu düşen taşlar jel kıvamında oluyor düşerken sorun yaşamıyorsunuz.
Yalnız bu 4 gün içerisinde sadece bitkisel az zeytinyağlı yemek ve çorba içeceksiniz.
Size tavsiyem birinci taş düştükten sonra ertesi günü yine sabah bir bardak elma suyu ve sabah kahvaltısı yapıp akşam aynı işlemi tekrarlamanız.
Herkese sağlık sıhhat dilerim.