29.02.24, 10:08
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 201 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Baskin Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Hocalarım, abilerim, kardeşlerim öncelikle cümleten Selamın Aleyküm.
9-10 yıldır evliyim, bu evlilikten olma 8 yaşında kızımız var, ben 30 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum. Evlendiğimizden bu yana sürekli geceleri korkuyoruz , 2 sene önce evdede bi kaç kağıt büyü kağıtları bulduk ayrılmamız için yapılmış hala var deniliyor ama bulamadık, bu bahsettiğim 9-10 yıllık süreçte gitmediğimiz hoca kalmadı bize hep muska,okunmuş su, banyoda kullanmak için malzeme, evde yakmak için malzemeler verildi hep uyguladık ama kısa sğre sonra tekrar ediyor ve musallat bozulmuyor. Son 1 ayda başka bir hocamızdan öğrendiğimiz eşime aşık cin musallat olduğu ve güçlü olduğu gitmek istemediği. Affınıza sığınarak belirteyim eşim ile yan yana gelemiyorum o gece rahatsız ediyorlar, her tarafımız dayak yemiş gibi ağrıyor evde sürekli bi ağırlık var zaten, sürekli YouTube üzerinden rukye filanda açıyoruz naptıysak olmuyor. Biz yıllardır elimizden geleni yaptık ama bir türlü çözüme kavuşamadık bu süreçtede ayrılıklar ve kavgalar massi manevi sıkıntılar bizi çökertti çok yıprandık çocuğumuzda dahil.
Allah rızası için bize gerçekten yardımcı olabilecek birine ihtiyacımız var, ne yapmamız gerekiyorsa artık yapalım sabrımız dermanımız kalmadı. Gerekirse bu cini yakalım bu kadar sene mücadelemize direnip gitmemesi artık sabrımızın sonuna getirdi.
Lütfen laf olsun diye değilde yardımcı olmak isteyen kişiler yazarsa çok sevinirim..
|
Öğrendiğin hoca yakamadimi cini ? Manevi hayatiniz nasıl hiçbir varlık keyfi bulasmazda
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|