Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Ve aleyküm selam kardeşim isteğini hedefini açıklamışsın güzel şeyler bunlar ama bu yol kolay değil berhetiyye ye hiç bulaşma sandığından daha tehlikeli o başına alacağın musallatı kolay kolay kimse temizleyemez, celcelutiyye okuyabilirsin oda günde 1 kez okunur celcelutiyye diğer dualardan çok farklı bişey o dua için celcelutiyye hoca var onun gönderisine bir göz atın derim sorunuz olursa kendisini etiketleyin yardımcı olur diye düşünüyorum alçakgönüllü insanlar sağolsunlar, zahiri ilimlere yönelmeni tavsiye ederim böyle şeylere hevesin varsa zahiri bilmeden batına yönelirsen aldatılırsın kandırılırsın benden söylemesi
|
Allah razı olsun teşekkür ediyorum.
Anladığım kadarı ile berhetiye deki isimler Allah’ın esmalarına denk geliyor ama okununca cinler musallat oluyor işin zor ve akıl almaz kısmıda sanırım buradan başlıyor.
Yani ben zahiri batıni ilim isteyerek dua etmiyorum artık Allahım senden ilim istiyorum diyorum.Allah aklıma içime ne düşürürse onu araştırıp yönelmeye çalışıyorum.Berhetiye aklıma geldi fakat zor deniyorsa tabi ehil kişiye denk gelmeden denesemde etkisi olmayacak gibi.
Aramaya araştırmaya devam İnşaallah