Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Benim tanıdığım bi akrabam var kadın.Kabeyi görünce dua etmiş Sami Abi Kalp Gözünün açılması için.Ondan önce de 3 4 gün mü ne Sabah Namazını kılıp Güneş doğana kadar 1000Ayet-El Kürsî okumuş.Havalanmaya başladm bıraktım dedi.İşte duayı ediyor.Sonra Kalp Gözü Açılmış.Hacca gitmişler bu arada.20 yıl falan oluyo en az bu Olay olalı.Açıldıktan sonra bişy oldu dedi de onu söylemişim Sırra girer.İşte Kalbi açılmış,Et,Tavuk hiçbişey yiyememiş kaçgün boyunca yemek istememiş.Zorla bişeyler yedirmişler.Hurma,Meyve sebze vs.Kokusu midesini bulandırıyomş.Ben bizzat analiz ettim bazı sorular sordum.Cidden Kalbi açılmış ama kaldıramayacağı şeyi istemiş.Bi Hocaya gitmişler sonunda,Hoca onlara Ne demişti tam hatırlayamadım.Televizyon izlesin falan demişti galiba.Zaten doktora gidiyorlar doktor ilaç veriyor.İlaçlar bunu uyutuyor.Uyku ilaçları vs sonra Kapanıyor Kalbi ama şuan Psikolojisi bozuk da 5Vakit Namazını o zamandan beri Kılan birisi.
|
1 değilde 70000 binde açılıyor diye biliyorum
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|