Alıntı:
Knncn Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Abi bir konularıma yazdığın için çok teşekkür ederim öncelikle bu foruma girdiğimden beri yazmaya gayret ediyorsun çok teşekkür ederim öncelikle. Abi durum şöyle oldu ben rahatsızlığımdan dolayı çok huzursuz olduğum için yaşadığım yerde bilinen biri diye ailem tarafından götürüldüm neyle karşılaşacağımı inan bilmiyordum. Daha sonra benimle görüştüğü anda sağ elinde bir şey çevirdiğini fark ettim o sebeple sizlere danışmak istedim. İstihare konusunda bana yardımcı olursanız tabi ki denerim. Belirttiğim gibi dini yönden çok bilgili değilim beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Burada olma amacımda sizlerden bu yönde faydalı ve doğru bilgi alabilmek yanlışa sapmak istemem ama inanın rahatsızlığım çok psikolojimi bozdu. Saygılarımla. Teyrebaz.
|
Üst tarafta Google arama motoru var orda istihare yaz yüzlerce konu çıkar onları incele ben sana şimdi bir uygulama versemde sadece ağrılarını hafifletir temizlenmek şart
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|