onlarca kez hacamat oldum. hacamtcilarla cok sohbetim oldu.ama bayan hacamatcilarda kalp gozunun daha fazla acik olduguna cevremde cok kez duydum.
Hepsinin ortak söyledigi hacamatın ruhi yönden hacamat yapani cok yordugu.hatta bi cogundan negatif enerji aldigi icin cok yüksek kisi adetlerine cikamadiklarini söylemislerdi.
Hatta derler ki baskasinin hacamat kanina bakma ozellikle kalp arkasindan cikana kisinin negatifligi sana gecer.
Ama hacamatcilar bu yorgunluk ve bitkinligin o gün surdügunu soylerler.
Siz yinede hacamt gunune baslarken yapmadan 7 ayetel kursi ile korunma yapin.abdestsiz yapmayin.gerci bu isileri sofiler iyi biliyor.
Sirkenin icine kaya tuzuda atin.sonucta allah rizasi icin yapiyorsunuz.
Eger hacamatcilara bu dedikleriniz bulassa hepsi kafayi yemis delirmisti.cogu pamuk gibi adamlar.
Dikkatimi ceken son biside cogu abdestsiz geliyor kardes.hacamatcilarin cogunda abdest alma yeride yok.abdestlimisin die soranda yok.
Aystel kursi ve ihlas okuyun diyorsunuz
.
Ama.kupa kapandiktan sonra salavat okunmasi icin telkinde bulunun. kan cok daha rahat cikiyor insan daha rahatliyor.sunnet oldugu icinde okunmasi gerek.hacamat bittikten sonra evde bal serbetine sirke atsinlar.hacamat bittikten sonra kantoron yagi sürmek 3 kat daha hizli yarayi duzeltiyor.kimi yarayi derin atiyor oysa insan dünya gibi 7 kattan olusuyor 1.kata cizik atilacak.
okudugum kitaplardanda eskilerin yaptigi kendim yaptirdigim islem bu.