Alıntı:
QABBALAH Nickli Üyeden Alıntı
Taş levhalar 2 kez yazılmıştır ikisini de Hz Musa Allahın söylediklerine uygun işlemiştir Allah ilkinde ne söylediyse aynısını ikincisind de söylemiştir anlam ve cümle farklılıkları yoktur aynı mahiyette olması bir şey ifade etmez çünkü yasalar evrenseldir
seninle çok geniş bir zamanda farklı bir konu balığı altında sadece bu konuları konuşmalıyız Yusuf'um bilgin bol ben bu aralar çok zaman bulamıyorum sana mutlaka haber edeceğim
|
Şimdi gardaş yusufum falan demişsin sıkıntı yokta bu ifade benim yaş grubuma göre değil ben yaşım itibariyle yaşlılar sınıfındanım ayrıca adım Yusuf değil ‘’yusufiyeli’’ rumuzunu kullanıyorum yalnız Artvin Yusufiyeli den de değilim. Özel bir ifadedir. Genelde ülkücü camia birileri için kullanır ben o birilerindenim neyse yine yanlış anlama olmasın sen Tevrat’ın tahrif edilmesiyle alakalı Kur’an’dan delil istedin bende Bakara suresi 75. Ayet ile Bakara Suresi 79. Ayeti söyledim izaha çalıştım. Buna rağmen sen yine Tevrat tahrif edilmemiş diyorsan seninle müşterek bir noktamız kalmıyor. Daha fazla bir şey yazmama gerek kalmadı.