Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Burada dua ediyorum diyip yalandan yere dua edip bize boş Muhabbet yapmasan mı be?.Komiksin hee cidden.Dua kalpten olur.İkiyüzlü olduğun yazdıklarından anlaşılıyor.Madem kabala öğretisine sahipsin göster gücünü ne yapabiliyorsn.Hadi beni bul bana büyü yap.Ama ben seni mahvederim haberin olsun.
|
seni bulup sana büyü yapacak kadar insanları tehdit edecek kadar rahatsız birisi olsam bu ilimi bana vermezlerdi benim kendimi kanıtlamak gibi bir derdim yok olmadı da. Ayrıca sen bana hiçbir şey yapamazsın.
Usame B.Zeyd anlatıyor:
“Resulûllah aleyhisselam bizi bazı kabilelere gönderdi. Onlar da bizim gelişimizden haberdâr olarak kaçtılar. Biz bu grubun içinden birisine yetiştik. Onu yakalayınca, ‘Lâ ilahe illâllah’ deyiverdi. Fakat biz kendisini öldürdük. Döndüğümüzde bu olayı Peygamber aleyhisselâm’a aynen anlattım.
Peygamber aleyhisselâm:
‘Kıyamet gününde o adamın söylediği bu tevhid kelimesinin kıymet ve büyüklüğünden dolayı sana kim yardımcı olacak?’ dedi.
Ben:
‘Ey Allah’ın Resûlü, o adam, bunu ölümden korktuğu için söyledi,’ diye cevap verdim.
Peygamber Aleyhisselâm:
‘Kalbini yarıp baktın mı ki, bunu başka bir sebepten dolayı söylemiş olduğunu bilesin! Kıyamet gününde ‘Lâ ilâhe illallah’ kelimesinin karşısında kim senin yardımcın olacak?’ buyurdu. Bu sözü o kadar çok tekrar etti ki, ‘keşke Müslümanlığa o günden sonra girmiş olsaydım,’ dedim.”
kalbimi yarıp baktın mı?
değerli forum üyeleri ben yalancı olsam bile bir yalan bazılarının yalanlarını bozdu bu bile batıla karşı kazanılmış bir zaferdir. Hoca Üstad dediğiniz insanlara dikkat edin.
bir yerde kim en çok alkışlanıyorsa işte o yalancıdır.