Alıntı:
QABBALAH Nickli Üyeden Alıntı
hoca efendi ben senin iki seferdir iftira atıp günahlarına ortak olduğun haham arkadaşına anlatacak kadar gocunduğun bir adamım ben medyum olsam buradakilerin çoğundan para kazanırım numaramı özelden isteyenlere gönderirim sen ne kendi dinini biliyorsun ne başka bir dini ben sana her seferinde dua ettiğim halde sen iftiralara devam ederek karakterini en önemlisi imanının eksikliğini ortaya koyuyorsun seni talebe olarak alan hocana bile hakarettir senin bu davranışların Allah senin yardımcın olsun İmanını arttırsın güçlendirsin sağlıcakla kal sen havass hocaları din alimleri Cin görenin şahitliğini kabul etmezken cin gördüm diyene bunu iyi değerlendir diyorsun bu kadar yanlıştasın yazdıklarıma cevap yazarak ne benim zamanımı çal ne kendi zamanını hadi Allaha emanet ol hoca bey
|
Burada dua ediyorum diyip yalandan yere dua edip bize boş Muhabbet yapmasan mı be?.Komiksin hee cidden.Dua kalpten olur.İkiyüzlü olduğun yazdıklarından anlaşılıyor.Madem kabala öğretisine sahipsin göster gücünü ne yapabiliyorsn.Hadi beni bul bana büyü yap.Ama ben seni mahvederim haberin olsun.