Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bunlar bozulmus oynanmis tevratta Allah'ın peyagamberlerine atilan cirkin iftirslardir ayrica
"""Yanlışı emin bir şekilde savunuyorsun korkarım ki İnsanlar size hocam diye hitap ediyor lütfen buna layık davranın."''"
boyle konusmaktan sizi men ederim,
ayrica bu söylediklerim benim sözlerim degil , müslümanim dediginiz inandiginizi söylediginiz kuranin ahkamidir
|
beni istediğiniz gibi men edebilirsiniz benim için mühim değil bana Kuran'da yazan TEVRAT İNCİL değiştirildi diye bir ayet gösterebilir misiniz?
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Kabala cinlerle yapılan ritüeller diye biliyorum yanlış değilsem bu kâfirlerin bu kavrama bağladığı cinler veya kâfir havvassi diyebiliriz sanırım İslami açıdan bakacak olursak Havasin cinlerle iletişim metodu selefiler tarafından hoş karşılanmakta beraber şirk olarak düşünülüyor keza ve keza vefk tarzı olmasa dahi ayet tarzı yazılan cevsenlerde hoş karşılanmakta nitekim Kabeyi Tavaf edenlerin üzerinde muska ayetlerde yazılsa alınıyor bununda bilenler vardır muhakak
Selefi salihin alimleri muskadan sakindirmislar keza aynı şekil vefk tarzı muska tarzindanda sakindirmislar Havassi konularda sadece Rukye fazilet olarak görüyorlar bunun dışındaki ilmlere sıcak bakılmıyor keza Havaş konusu 4 alım tarafından da ayet ve hadislercede icma kiyaslada hicbi şekilde delil yoktur havası İslam'a nispet etmek doğru değil havass Rukye ile tadevi ve cinlerden bağımsız yapılan uygulamalardır . Keza alım görüşleri cinlerin müslümanı dahi yalancı olur der . Benim bildiklerim bunlar taşlari siz kafanızda oturtabilirsiniz
|
Qabbalahta (rahmani) şeytan ve soylarından hiçbir şey kullanılmaz. Rahmani çalışılır meleklerden yardım alınır