Alıntı:
QABBALAH Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel ve herkesin atladığı bir soru bu öncelikle çok teşekkür ederim. elbette Yahudi olmayan birisine Qabbalah normal şartlarda kesinlikle öğretilmez.
Ben yazılım müh. okuduğum dönemlerde erasmusum İsrail'e en iyi yazılım okullarından birisine çıktı yaklaşık iki sene orada kaldım daha evvelden de bazı işaretler nedeniyle Qabbalah başta olmak üzere sırlı ilimlere zaman ayırmaya başlamıştım küçük yaşlardan beri. Çoğu kapıdan aldıklarım öğrendiklerim oldu, İsrail'e okumaya gittiğim zaman boş birisi veyahutta sıfırdan sırlı ilimleri öğrenmeye başlamış gibi gitmedim bazı konulara hakimdim. öğrenciyken bazı kitaplar kaynaklar insanlar tanıdım ve Torah eğitimi de aldım eğitim esnasında Yahudi olmadığım anlaşılmadı çünkü hali hazırda bu işlerle ilgilenirken İbranice öğrenmiştim daha sonradan büyük Qabbalist olan ustamın öğrencilerinden birisi daha ben onu görmeden Yahudi olmadığımı anlayıp Torah dersi veren öğretmen ile konuşup ders bitimi beni onun yanına götürdü ne aradığımı Yahudi olmayan birisi olarak Torah eğitimini neden aldığımı sordu bazı ucu açık sorular sordu durumu anlattım ve bana kendisi avcumdan ve yüzümden bazı bakımlar yaptı kendince olumlu bir şey görmüş olacak ki aramızda dostluğa da benzer bir ilişki çıktı niyetimden emin olduktan sonra beni usta Qabbaliste anlatmış ve benimle görüştürmüştü kendilerince bazı sınavlar yaptıktan sonra öğrenci olmama izin verdiler. En kısa ve ayrıntısız şekilde böyle bir yanıt verebilirim takıldığın bir yer olursa yaz memnuniyetle cevaplayacağım
ne gibi bir ispat istiyorsun?
|
Mesela tevrattaki ayetlerin ruhani gorevlileri varmı ?
Haşa Allah'a eksiklik izafe eden bazı şeyler var çeviri hatası olduğunu söyledin .
Son sorumda imas abinin sordukları bulamazsan yazayım .aynı şeyler bizim Peygamberimiz için de söylendi eşinin zina yaptığı tabiki iftira bunlar.
Ayrıca bizim kaynaklarimiz(müslüman olduğunuzu söylediniz ) İslam kaynakları tahrif edilmiştir diyorken inancımızı bırakıp aksini mi söyleyeceğiz