Alıntı:
BEYAZBULUT Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizler bu bilgilere , hazinelere sahipsiniz ve çok şanslısınız bunları anlayabiliyorsunuz ...
Kıskanmıyorum desem yalan olur yani ��
Eminim tabii ki onun için çok emekler verdiniz ...
Bunları bilmeyen bizler de belki bir şeyler tuttururuz derdimize derman buluruz diye veya bizim de başkasına bir faydamız olur bildiklerimizi tecrübe ettiklerimizi paylaşırız diye debelenip duruyoruz ...
Allah kötü niyetli insanların şerrinden hepimizi korusun ...
Bir sürü havas kitapları buldum bunların Linklerini kolaylık olsun arayan bir seferde çoğuna ulaşsın diye tek mesajda bir araya getirip paylaşmayı düşünüyordum ....
Bu durumda bunu yapmam da manasız mı olacak Ne dersiniz üstatlarım ?
|
sen bilirsin ama Omt adlı üyenin dedigi gibi netteki birçok konu eksik havas kitaplarıda aynı..1200 yılında yazılmış bi tane havas kitabı var nette bu kitabın belki 10 çeşidi var her alim bişi katmış bişi çıkarmış bu kitap resimli melek resimleri cin resimleri hadim vs vs birsürü ruhani makamında temsili olarak resim edilmiş bi örnek bi tane melek bi ceylanın üstünde oturuyor adam ceylanın ta toynaklarının cizgisini bile mükemmel cizmiş ama ama tılsımını bi cizmiş okula yeni başlayan cocuk gibi hiç bişi anlaşılmıyor ...ben bu kitaptan bi tane tılsımı adobe ile düzenledim tılsım cin şerrine iyi gelir yazıyor ama cinsel güçe iyi geliyor başka faydası olmuyor...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu attıgım linke tıkla orda benim bi yazım var onu oku,,,o vefki hocası talebesinden saklamış gerisini sen düşün ...baba ogluna vermez dedikleri olay..yani uzun lafın kısası bu ilim icazet ve bi alim yada işi bilen biri ögretmeden zor....ve vefk yazmak gününü satini buhurunu mürekkebini bilmeden ve en önemlisi azimeti olmadan basit oluyor ,,bu yazdıklarımıda nette kimse vermez...son olarak benim gercekten kesin düşüncem herkes işini yapmalı mesala ben şöforüm ne anlarım havas ilminden ,,ama çare ararken bi kaç vefk yaptım burda paylaştım....