24.02.24, 14:19
|
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 109 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Lokman Nickli Üyeden Alıntı
selamlar saygı değer forum üyeleri. 313 ayetel kursi okuma gücünde bulunan arkadaşlarımız varmı merak ettim açıkçası okuyan veya okumaya başlayıp yarıda bırakan hiç oldumu.
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur.
O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür
|
Hacetin için okumuştum iş yaparken okuyordum yani bildiği olmadı ihlas suresi gibi ağırlık yapmıyor okunuşu akıcı fakat telaffuzda baya dikkat etmek gerek önemli ayetlerdir
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|