Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
■Hocam sakin yanlis anlamayin kotu niyetim yok ben sadece hak bir tarikat bulup biat edecem. O yuzden soruyorum kalbinde Allah korkusu olan iyi niyetimi suistimal edip inşallah beni banlamazlar.■İSLÂMDA TÖVBE ALINMAZ, TÖVBE EDİLİR..
Birde kiprit kutusuyla cennete sokacam sizi gibi soylentiler bir soylentide ahirette siratta ben falanca kişinin müridiyim derseniz sirattan gecirirlermiz(Halbuki Resulullah s.a.v. kızına babanın peygamber olduğuna guvenme ben bile orada ne olacağını bilmiyorum ibadetlerini yap kizim Allahtan yardim yardım iste) yani bu gibi soylentiler
gavs'ın (haşa) azrail'i dövdüğüne bile inanıyor, bunla ilgili hikayeter anlatıyorlar.
şeyhlerinin lüks arabasının peşinden nasıl da koşturuyorlar.
bunlara gel insanlık için bir adım at desen, allah rızası için desen kıllarını kıpırdatmazlar.
Hocam bu gibi soylentiler var. Birde bir başka şeyh elinde badem çıkarıyor diyorlar(ne kadar doğru Allah bilir.)
Beni kardeşlerim ve hocarim yanlış anlamasinlar ben sadece soruyorum anlamak için. Bende menzile yada başka bir Tarikata biat etmeyi düşünüyorum. Hangisi gerçek diye bulmaya çalışıyorum.
|
Badem çıkaran şeyh bir kadiri şeyhiydi bademi parmaklarının arasından çıkarıyor dikkat ederseniz görürsünüz, Menzil bence artık müritlerini sömürüyor gibi geliyor çünkü herkes sefalet içinde şeyhleri ultra lüx yaşıyor o eski şeyhler yok babadan oğula padişahlık gibi devrolduğu sürecede bişey beklemeyin en güzel kaynak kurandır sahih hadislerdir en güzel rehber Rasûlullah s.a.v dir