Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
hadislerde var nitekim bi hadiste kim beni görmüşşse rüyada gerçekte görmüş gibidir diyordu .
Bende gördüm De ben varmıudı hatırlamıyorum fakat yüzü bebek yüzü gibi pürüzsüz gözleri hem merhamet edercesine hemde insanın etinin kesilmesi gibi his veriyordu keskin bakış bi o kadarda merhametli gözleri ayna gibi parlak ben gördüğümde peygamberimiz sav 20 li yaşlardaydı bi defada konuştum 40 gibiydi ses tonu ağlamaklı gibi titrek fakat tebessüm edercesine naif kadife sesti insanın içine işliyor yani rüya alemde duydm ama sesi kulağımda , rüya alemde gördüm ama gözleri şalı gözümün önünde teni buğdaydı Allah ondan razı olsun rüya yprumuna baktım bu dünyada onu rüyasında gören cennetede görecekmiş peygamberimizi rüyasında gören kendini ilmen geliştirir . Çok şükür Allah hidayet etikçe yolumuzu bulacagız .
|
İnsan etkisinden kurtulamıyor. Bir de öyle denk geldi ki rüyanın sonuna doğru rahatsız edildigimi hissettim, sanki vucuduma dokunuyor birileri. Rüyada oldugumun farkindayim ama kalkamiyorum. Eşimi elimle durttugumu düşünüyorum beni uyandirsin diye o anda eşimin telefonunun alarmi çaldı. Ona uyandık ikimizde. Bu saate kurmamistim ki ben neden çaldı dedi. Ardından Sabah ezanı okunmaya başladı tutamadim kendimi ağlamaya başladım. Rüya ile amel edilmez elbette ama bizlere vermek istediği mesajlar vardir diye düşünüyorum. Gerçekte gördüğüm Peygamber efendimiz miydi bilemiyorum ama kusurlarımı gösterdi bana diye düşünüyorum.