Alıntı:
yaralii Nickli Üyeden Alıntı
Ve huvel kaviyyul aziz zikrini cekiyorum uzun zamandir ama son zamanlarda icimde şirk koşmuş gunahkar hissiyle ağlamaktan bi hal olası geliyor insanın.
Boyle olunca zikiri biraktim bırakınca bir düşüşler yaşadım anlatamam , herkes yiyecek gibi bakıyor negatif enerjilerin babası gibi hissettim bugun dayanamadım yine vird ettim hemen duzeldi disarida hic sorun yasamadim heybet ve cesaret icin cekiyordum ama suanda kendimi foravun gibi sanki haşa şirk kosuyormusum gibi geliyor benim bu zikri birakmam lazım Allah rızası için bana bi yardım edin çıkmazdayım.
Biraksam dayak yiyecek hale geliyorum oyle bi ozguvensizlik. Çekersem şirk .
---------- Post added 05.10.18 at 21:12 ----------
Sadece cesaret guc icin cekiyordum boyle olacagini tahmin etmedim.
Bana bi yol gosterin bu zikrin yerini tutacak ama şirk hissetmeyeceğim bir zikir verin ne olur.
---------- Post added 05.10.18 at 21:14 ----------
Ben bu zikei birakinca telefona ne zaman baksam MARS SAATİ DİYORDU.
BENDE işaret var zannettim tekrar çekte kurtul diye. Cunku 5 sefer ard arda mars saati diyordu bu zikrinde saati MARSTİR bilirsiniz.
|
güzel zikr fakat bu söz geçirme için okunuyordu her ayet gbi tabiki enerji yükseltir .
enerjini korumak için kendini korumaya almak için sabah 100 defa vallahu ekber le ilehe ilallahu vehdehu le şerike leh .lehul mulku lehul hamdu ve huve kulli şeyin kadir
peygamberimizin tavsiyesi 100 günah silinir 100 sevap yazılır . Tüm kötülükten korur . dünyada kimse onun gibi faziletli bi iş yapmamış olur tabi biri ondan fazla okumuş olmaya
vird edinirsen sabah 100 ikindi ile akşam arası 100 oku
guzel bi zikir ben her namaz sonrası muhakak okurum ilaveten namz sonrası 10 defa okunur 10 günah silinip 10 sevap yazılır
şirk hissinin emmaresini dahi hissetmezsin tabi itikad kontrolü yap . Uluhiyet rubibiyet isim ve sıfat ta ne kadar birliyorsun ona iyice bak bu zikirin kıymetini bilen kendine iylik etmiş olur