Alıntı:
Orka10line Nickli Üyeden Alıntı
Görebildiğim soruları cevaplayyım kısaca. (Matlup gelmesini aşkını istediğiniz kişidir ) bu işlemi 7 gün boyunca yapacaksınız !! Bir kağıda insan sureti çizip alnına göğsüne ellerine karnına yazılması gereken ayetler var !!! Yazmayacağım size tehlikelidir!!! Göbeğinden baş aşağı evin gün doğusuna bakan duvara göbeğinden çivileyerek 7 gün boyunca 17 defa kasemiyle okunmalıdır mutlaka fayda eder ihlasla okunursa... Allah tüm insanlığı cinlerin şerrinden korusun siz siz olun cinnilere hiç bir insanın aşkı İçin tevekkül etmeyin !!! Allah’a sığının Allahtan korkun.
|
Merhaba @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,
Ben bu bahsettiğiniz uygulamayı çok merak ettim, detaylıca eksiksiz şekilde yazabilir misiniz Sonuçta bu sitenin amacı bilgileri eksiksiz paylaşmak ...
Hiç olmazsa yapanlar eksik yanlış yunluş şeyleri olacak diye boşu boşuna buralarda arayıp sonra da boşu boşuna yapıp vakit kaybetmesinler . Çünkü o eksik bilgileri de vermek günah bir tür kandırmaya boşuna uğraştırmaya ve sonuç olarak kul hakkına giriyor ...
Siz tehlikelidir diye belirtmişsiniz zaten isteyip yapandan sorumluluğu size ait değil artık ...
Bir de fark ettim ki bilgilerin kaynakları neredeyse hiç belirtilmiyor ...