Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim benim konularima gir orada öldürme ayetleri ve yakalama ayetleri var birine suya okut. Özellikle sembolik büyü ayetleri var oradan sec ve öldürme ayetini 11 kere oku. Rahman 33 34 35. Ayetleri.
Kardeşim bana demonlar musallat olmuştu. bu vesileyle 22 demon geberttim şaka yapmiyorum.
Bende bir çok hocaya gittim muska yazdilar tılsım yaptılar nafile hiç birsey yapamadilar. param gitti psikolojim dahada bozulmustu. Hamd olsun gebertme yontemini öğrendim. Hatta kendi kardeşimin içindeki cini okumalarla konusturdum bazı varliklarin musluman olmasına dahi vesile oldum. Bazı sirlar anlatilmaz ama 2 büyücü helak ettim. Biri cinder diğeri suryani. Benim göz perden tam açık değil. Ama rukyede bazı varlıkları getirme ayetleri var ihlasla okundugunda niyet edip cin kralini bile yanına getirtebiliyorsun.
Ben o iki buyucuden birine kendi ifritini gonderdim o buyucunun göz perdelerini kapatmayi basardim. Hamd olsun. Ama islerden dolayı pek yapmiyorum. Biraz kendime zaman ayirip kardeşimin bedenine tespit ettiğim varligi davet edip. O büyücülerin ekmek teknesine comak sokacagim.
|
Benim aklım almadı ayet okuyunca varlık neden ölüyor ? Bu sıkıntılardan muzdarip çok kişiler var adam namaz kılıyor Kuran okuyor onunkiler niye ölmüyor ? ayeti insana okuyunca ölmüyor varliğa okuyunca nasıl ölüyor ? Ayrıca demon nedir ? 2 büyücüyü helak ettim diyorsun adamın süryani olması ne alaka konu ile ? Hem varlığı öldürüyorsun ayet ile ama ne mahkeme var ne şeriat neye göre öldürüyorsun ? Varlığın haklı olduğu durumlar olmuyor mu ? Öldürecek hükmü sen mi veriyorsun ? Verecek ilim var mı ?