Psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşıma ne okuyabilirim.?
Selamün aleyküm
23 yaşında masum zararsız bir kız, çok neşeli çok maharetli. Anne babasına ailesine bağlı.
Psikolojik bir rahatsızlığı var ilaç kullanıyor hafif dozda. En ufak şeyleri dert ediyor. Ama bu kızcağıza bı kriz geliyor bazen. ağlıyor bağırıyor yaşamak istemiyorum Allah'ım canımı al diye. Sürekli ağlıyor. Aklını yitiriyormus böyle anlarda. Bilinçli konuşmuyor. Sakinlesince normalde okadar akıllı. Namazlarını kilar Kur'an okur. haramdan uzak duruyor maşallah.
Bu sıralar yine bir atak geçiriyor sakinleştirici iğne yapılıyor günlük.
Geçen önüne bıçağı almış annesi yakalamış intihar etmek istemiş bianlik. Yavrum okadar üzüldüm ki. Dün gece yine ağlama krizleri olmuş sakinleştirici yapmışlar yanına gittim 1 bardak suya sayfada ki 7 mubinde nas Felak okunan terkibi okudum icirdim.
Sakinleştirici yada okuduklarımın etkisi ile uyudu kaldı. Sabah yine krize girmiş hastaneye götürmüsler. Eve geçince yanlarına gidicem. Onun için çok endişeleniyorum.
Ben bu kardeşim için ne okumalıyım böyle bı durumda onerebileceginiz tecrübe ettiğiniz terkibleri yazar mısınız rica etsem.
Bu arada anne babasına tövbe edip kızları için dua etmelerini, kızının sağlığına niyetle sadaka vermelerini, akika kurbanı kesilmedi ise imkanları olduğu ilk fırsatta o kurbanı yerine getirmelerini söyledim.
|