Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sen bu evrim teorisinde yazan homosaphiyen gibi uydurmalarimi inaniyorsun? magaralarda nasil yaşadiklari örtunmeyi nasıl ögrendikleri konusmayi nereden ögrendikleri ateside bu mamutun yanması ile ogrendikleri safsatalarina mi inaniyorsun? bunlari anlattigina gore demek ki inaniyorsun...
bunlara inanan kisilerin once itikadini sorgulaması gerekir, çunku bunlar darwin denen mahlugun uydurdugu evrim teorisinin yani yaratılışı inkar eden zirvanin alt bolumleri...
sen once adem as. yaratilisini ona verilen ilimleri,verilen lisanlari, ekmeyi bicmeyi adem as. neslinin nasil çogaldigi gibi imanin temel bilgileri hatta habil ve kabili ogren
bilgilerini ögrenmeyle basla, daha bunlari bilmezken kalkip hadim şuydu huddam buydu yu
birak,zahiri bilgisi olmayanin batini bilgiyle isi yok...
|
Allah razı olsun sayende çok şey öğrendik. Ben ne biliyim Adem aleyhisselamı, Habili Kabili, Nuh Aleyhisselamı İslamı Kuranı bunları ben bilmem sen bilirsin. Alim insan uslubu ile belli eder Yine de Allah razı olsun öteki tarafa sayende birşeyler bırakıyoruz.
Ben aşağılanmayı çok severim, bana cahil debnesini, insanların bana yüksekten bakması çok severim,
Üstünlük takvadadır.
Mahkemeyi kübrada konuşulur bunlar.
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Çokmu yükseklerde uçuyosun ne dikkat et düşmesi sert olur
|
Benim sözlerimden bunu mu çıkardın senle de mevzuyu diğer tarafa bırakıyorum.
Bir şeyler öğrenmek için geldiğim bu yerde devamlı azar işitmekten bıktım Allaha havale ediyorum sırf birilerini kayırmak için yaptığınız linç Allah katında bir değere sahiptir.