büyü meteryarini bulacak hoca yok bakma onlardaki cinler Ya kandırıyor veya güçlü degiller çoğununda elemanı yok gidiyorsun yıldızname yapıyor %90 bu gün yıldıznameyi internette yapıyo otomatik ve ferçek çıktığıda oldu yani
gidiyorsun isim anne ismi hesap yappıp sana hesaba göre yazıp çizer karalarlar bazısıda tepesinde ifrit durur sahipli olanlar ifrit beyne girer ne yaşamışsan sana anlatır musalatlıdır yani her işlem yapan hoca değil .
asıl hoca elini kaseye suya sokup büyü öeteryarini eline getirendir Sen bilgi vermeksizin sen oraya gelince elemanı senin (müslümansa özeline girmeden ) senin dökümanını sunar . sana büyü yapılmışsa ya getirir çok güçlüyse veya yerini söyler bozar .
yok sende büyü varda ben onu geçersiz kıldım e bi büyüyü geçersiz kılmak için yrni büyü yapmalısın nasıl çıkacan bu işten yani .
ilim ehlini bulmak zor dünyada beş parmagı geçmez
misal elemanı yoksa istihare usulü bulur veyahut suya davet ile bulur yani burda sana bu ilmi gösterecek bi tek kişi yok . sitedeki davetleri uygulaman için (uluhiyet tevhidi rububiyet tevhidi isim ve sıfat tevhidini ) bilmen gerekir le ilahe ilalallah dediğinde kimi imkar edip Allah ı birliyorsun onu bilmen gerekir bu konuyu avam nadir bilir . ehli kitap bilir demekki önce ehli kitap olcan muhaddislerin kitabını okucan ilim sahibi olcan sonra Allah sana lutfederse girersin bu temelin olmasa istediğin daveti et musallat kaparsın .
bu tevhidi öğrenecenki elinde kılıç olsun bu kılıçta takvadır . cinleri emir altına alırsın tevekkülün tam olması gerekirki şeytaniler senden kaçsın Allah a tevekkül edene şeytanın sirayeti olmaz nahl suresindeki ayete nazaran .
yani havas istersen kuran ilminden geçmen lazım bu ilimden geçmeyen büyücü olur ilim kuranı bilmek anlamajtır havas ilmi bu ilmin yanında toz zerresi değil yani Allah gaybı lutfedebilir gayb sadece gelecekte değildir gayb geçmiştir andır ulaşamadığın her bilgidir yani önce Kuranı oku Hadisleri oku sonra meal oku ben önce meal okudum çoğu konu gözden kaçtı hadis okuyunca meal okuduğunda kalpte ayetler pekişiyor rubibiyet uluhiyet isimve sıfat tevhidi sonrada ( tefekkür tevekkül takva ihlas ihsan ) Bunların alt kavramıda çok parantez dısı yanı müminin gündemi budur bunlara aşina isen tam manasıyla ateşte yürü o ateş seni yakmaz çünkü öyle bi ateşle yanıyorsun ki seni yakabilecek ateş olmaz
bundan sonra davete gerek olmaz bi dua eder istihareye yatarsın . Allah lutfederse gelen seni tayi mekanda yapar vs ama olmasada Allah baska bişey lutfetmiştir Allahtan isterken bol keseden iste herşeyi iste bu Allah a ağor gelmez Vesselam
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|