Alıntı:
Zazzera35 Nickli Üyeden Alıntı
Umarım siz cevap verirsiniz günlerdir gözlerime kan indi okumaktan bazı yerlerde özellikle Havaş hocanın açtığı konularda Havaş hocanın yazdığı şeyler kafamı karistirdi şimdi mantığa göre önce men etme,korunma,işlem,geri çağırma diye yazıyor çoğu konuda.ama bir celp uygulamasında hoca demiş ki işini ,amelini yaptijtan sonra ruhları işe gonderirsin gondermezsen başında beklerler demiş.o zaman görevi yaptıktan sonra bir işe gonderme mi yapicaz ben hicbisi anlamadım kafam çok karıştı lütfen yardım ederseniz sevinirim .bir çok yerde yazdım kimse cevap vermedi
|
Kafanızın karışmasına gerek yok, insan eşref-i mahlukattır. O yüzden diğer varlıklar en çok insanlarla olmak ister, suflilerin derdi müminleri kıskanmaları ve düşman olmaları, ancak bize yapabilecekleri bir şeyleri yoktur. Sadece şetanilere hizmet edenlerin propagandaları ile müminleri zayıflatıp, bu da en çok korkuyla yaparlar sonrasında ise imansızlık ve musallat dediğimiz ele geçirme, ancak ruhaniler sizin algıladığınız gibi bizim beyin yapımızı ve diğer durumlarımız anlayamazlar, sizin yapmanız gerek yukardaki uygulamaları pratik yaparak kendinizi geliştirmeniz. Ayrıca, Çok ağır büyüler var. Medyumlar da var. Hala ayakta durmaya çabalayan taraflar var. Farkında olun. Ya okuma yapın ya da dinleme yapın. Sinyal gönderin ve huulama yapın. Uzun aralıklar vermeyin, savrulursunuz.