Alıntı:
Aspert Nickli Üyeden Alıntı
Ya ilahel alihetir zikrini kac gun okudunuz acaba tesir gostermesi kac gun yada hafta surdu elle tutulur gelisim kaydedebildinizmi
|
Kardeş kesin gün söyleyemiyor insan, ancak uzun sürmüyor.
Bir de siz diyelim sadece 1 şeye niyet edip okuyorsunuz ya o şey dışında başka şeyler de hemen olabiliyor.
Mesela diyelim ki siz ev almak istiyorsunuz malınız rızkınız bollaşsın niyetiyle yapıyorsunuz, böyle önce hafiften hafiften maaş artması ikramiye gelmesi hafiften hafiften başlıyor sonra 2-3 yıl geçince geriye dönünce bakıyorsunuz ki meğer yüzde 50 yüzde 200 artmış malınız, maaşınız.
Önce yavaştan tesir ediyor anlamıyorsunuz yapmaya devam ettikçe insan fark ediyor ki vay be meğer isteğim yerine gelmiş bile.
Bir de yukarıda dediğim gibi bazı sizin niyet etmediğiniz diğer şeyler de olmaya başlıyor, mesela bu esma için diyorki insanların gizli niyetlerini çıkarır geçmiş hadiselerden haberdar eder.
Aradan zaman geçiyor düşmanlarınız ayağınıza geliyor saygınlığınız artıyor rüyalarınızda bir şey görüyorsunuz kalkıyorsunuz ki size diyorlar ki falanca şey oldu. oysa size rüyada gösteriyorlar.
sonra sorguluyorsunuz ya ne oluyor bu adam bu kadın bana düşmandı zeytin dalı uzatıyor ikram ediyor, ben bu rüyaları niye görüyorum diyorsunuz vs. sonra detaylı bakıyorsunuz esmanın etkilerine ki hepsi esmanın bereketine oluyor.
yani direkt niyetiniz dışında da başka şeylere çok etki ediyor şaşırıp kalıyorsunuz. size iftara edenler siz istemeseniz de odanıza çay kahve taşır oluyor. etkisi hemen gösterir dediğim gibi belki 4-5 gün içerisinde ama önce yavaştan başlıyor belki fark etmiyorsunuz bile sonra zaman geçince dank ediyor meğer ne büyük değişiklikler olmuş gibi.
Ben sayıya bağlı kalmadım sabah namazlarından sonra 3 defa akşam namazlarından sonra 3 defa mutlaka okudum. bazen de her namazdan sonra 3 defa okudum. bir zaman sonra içinizden çekip duruyorsunuz alışkanlık ediyor. çektikçe enerjiniz yükseliyor çektikçe etkisini hissediyorsunuz