Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
hiçbirini dinlemiyorum ben kitap okuyorum inşallah ilerleyen zamanla tam aydınlatıcı Bilgilerler insanları bilinçlerndirmek nasip olur Tağut Nefste olur aile babasıda
tagut sadece yönetim değildir şimdiker sadece yönetim diyip başka amaca hizmet ediyor akabinde
küfür nedir küfür bi müslümanın Kuran okuyupta kendini laikliğe nispet etmesi şeriat hep var kuran ordada sünnet var 4 mezhebin fıkıhı neden var ?
Mezhepler neden var bunları idrak etmek gerek bize devlet dendi Allahın genel olarak hükümşeri bellidir beşer nefsi ile hükmeder oysa Allah ın hükümleri çoğunlukla ayette hadiste genel konular ele alınmıştır birincil konular diğer çağların sözde gelişmesiyle farklı sorunlar ortaya çıkmış ve bunlar içinde mezhebe başvırulur Ayrılıga düşülen konularda islami evlilik Herşey hemen hemen var Allahın hükmüne başvuran kendi mezheplerin fıkıhına başvururlar .
Kuran 1400 yıldız var ve bu mezhepler sembolik değildir Allahın dinine hizmet eder kendi nefsiyle hüküm vermezler kuran sünnet hadis İcma kıyas Var Herkes kolaylıkla ulaşır soralım bakalım Biz kendimize Allahın hükümleri ile hükmedilmesini istemeyeceksek bu kuran neden var herkes sevap kasmak için okuyor emirler nedir bilinöiyor bu kuran neden indi profıilimde uzunca paylaşmışım okuyabilirsiniz .
Bi insan Allah ın Hükümlerini beğenmeyeyip Tağuda (Aile babası ,Devlet) herşey olabilir Davanı götürdüğün beşer Allah tan daha güzel kanun yapmışsa götülür bunu nefse itiraf etmek gerek leza kuran silinmedi Mezhepler kaybolmadı Efele yubsirun >efele tetezekkerun >efele tettekun
kimdir ondan başka Güzel kanun yaptıgını sanıp kendi adatini savunan . Firavunlar hep aynı eş anlamlı farklı isimler Oldu çağdaş firavunlar .
Bugun aile büyüğü vardır ayrılığa düştüğünüz konuyu Allahın hükümleri ile çözülmese karar veren ve Tağut ,karara razı olan küfür ehlidir vehhabisi şuyu buyu hepsi bi fitne İnşallah İnsanların basireti açılır .
bir müslüman ben laiğim dediğinde otomatikman kafir oluyor çünkü laiklik te bir dindir .
|
Mütevatir hadis yazacaktım ama klavye mütevazi diye düzeltmiş🤦*♂️🤦*♂️