Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Evet kitap bende mevcut alıntı yaparım bunda ne var kafadan atacak halim yok. Bu bilgi Michael Talbot'un kitabına ulaştığımın ve okuduğumun göstergesi
|
O halde bu şekilde bir iddiada bulunuyorsanuz şu kitapta böyle birşey okudum sizde bu olabilir demeniz gerekiyor. Googleda bulursanız özür diliceksiniz dediniz şimdi siz benden özür dileyin bence. Bu arada kişisel gelişim kitabından psikolojik hastalık bulmak SEÇİLMİŞ İNSAN olduğunuzun göstergesi olabilir bu yeteneğinizi değerlendirin. İşte bizde okul yıllarında yığınla makale okuyup bir sürü psikolojik hastalıklarla savaşanlarla sohbetler edip notlar aldık Sigmund Freudu Carl G. Jung ı hatmettik falan. Ama sonra kişisel gelişim kitabı okuyan biri sende dissosiyatif bozukluk var hem googledanda bulmadım hiç bi yerde bulamazsın türkiyede bilinmiyo zaten diyo oysa bilmiyo ki PDR bölümünde bile hazırlık sınıfında işlenen bir konu
haha
Bak pdr diyorum he Psikoloji demiyorum. Psikolojik danışmanlık ve Rehberlik okudum o türkiyede bilinmiyo dediğin hastalığı hazırlıkta işledik jfhdgshjdkhsdgf