şu şöyle anlaşılmasın
çalışma yapacagım diye değil
sadece öncelikler sırasına göre gidiyor bende ben sure dinlemeden iş yapamıyorum hergece dua eder gerekli konuları düşünür çalışmalar yaparım kısa kısa Haftada 2 gün falan çalışma yapıyorum Da ego ölümü gerçekten oluyor da herkes bu piskolojiyi kaldıramıyor . bu yüzden bu tür uygulamalarda kalp tamamen Allah a bağlı olmasa takva konusuda ego ölümüdür . bu tür çalışmalarda egonu öldürüp Takva konusunda zorlanmıyorsun . bilinç Olgulaşıyor Gaflet azalıyor yani bu şekilde biri bi olay anlattığında direkt vizyon geliyor veya okuduğumda hayalle karşılaştırılabilir fakat hayal değildir .
çok yoğunşaştığım zamanlarda beynimde imajlar canlanıyordu bu yüzden belli zamanda yapıyprum hergece Olacak diye kaide yok zihin ile görme farkli bi olay imgele farklı
ayrı ayrı zamanlarda deneyimlersin
şöyle bi metod geliştirebilirsin karanlık pdada göz açık deneyimlemeye çalış . Zihnini bolaltıp karanlığı izle ne gördüğünü iyice hesapla sitede açık göz halüsinasyonu diye bi paylaşımım var epifiz bezi aktif olunca öyle oluyor Nefsani düşüncelerden sıyrışıyorsun
rahatlama çalışmaları araştır Kendi metodunu geliştir
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|