Alıntı:
Hulya571 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar 🙏 affiniza siginiyorum 🙏 bilirsiniz ki hocayim diye gezen cok ben biseylerden supheleniyorum normalde sevdigim adamla ilgili biseyler danistigim birisi hocanin talebesi vardi. Bisey oluyor ve aniden aramiz durduk yere bozuluyor onun para icin aramizi bozmasindan korkuyorum 🙏 ben bunu nasil ogrenebilirim . Ve aramiz bozuk oldugunda hocam neden boyle soyle diyordum bir suru seyler siraliyordu sakin yanlis anlamayin kesinlikle hani buyudur yada kendi iradesine uygulanan biseydir yapilmiyordur psikolojisi bozuk diyordu ustunde negatiflik var diyordu ucreti oduyordum.cocuk duzeliyordu bir ayi gecmeden yine ayni sanki ayliga baglanmis gibi aydan aya bu sekilde odeme yaptim sirf sevdigim adam duzelsin diye Allahda sahit cok seviyorum ama son zamanlarda bu durumdan suphelenmeye basladim acaba sirf ucret icin ara bozulmaya calisiliyormudur cidden hisselerim beni yaniltmaz vesvesede olabilir ama ciddiyim kafam allak pullak bunu nasil durdurabilirim 🙏
|
Şu da olabilir Hoca dediğin adamla sevdiğin adam anlaşıp senden para sızdırmak için sana tezgah da kurabilirler. Artık kimsenin bir diğerinin gözünün içine bakmadığı, insanların çoğalmak için aynasını yanında taşıdığı yankısız bir zamanda yaşıyoruz.