Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Halen aynı sorunlarınız varmı
|
Ekim gibi köprüden geçtim birini beklemiştim. Şimdi yüksek bir durum olmadı,yılan o ara telden çok çıkardı şimdi denemek için bile bakamıyorum.
Yani bu ortamlardan uzağım.2 hafta önce gözde beyaz patlama ve çekilme hissi oldu. Karnımdaki uzun zamandır olmuyor hamd olsun.Minik düşme sıçramalar uykuya giderken oluyor nadir.Geçmeyen çınlama var ama bunları bir şeyde okurken farkına varıyorum. Çünkü hala 4 yıldır hala devam eden, soğukta aşırı üşüme(yazın meltem rüzgarını ben kar fırtınası gibi yaşıyorum) ve Soguk terleme devam edıyor ama soguk ortamdan uzak durarak sürekli ısısı yüksek yerlerde durarak kalın giyinerek pekmez bal yiyerek azaldı ama şu terleme geçmedi tamamen. Ha en önemlisi de böyle bazı şeyler içince filan su bile, ağır uyku bastırıyordu ki ben gece bile zor uyurdum eskiden.Geçmişti en son maden suyu içtim yine ağırlaştı. Dra da gittim. Bu aralar Felak Nas Ayetel kürsi selamun gavlem mirrabgir rahim okuyorum şükür.
Bu arada Ya Latif okudum oldu değil de, arkadasın problemi için okumuştuk o arkadaşta büyü çıkmıştı sonra
önceden aklıma gelmezdi ama, yıllar önce bir davette biri benim fotoğrafımı almış, normalde kimseye de vermem. Arkadan konuşup nazar edenler de olmuş, onları da bu aralar duyuyorum