25.01.24, 13:48
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
filibeli Nickli Üyeden Alıntı
Selam, aslında 300.000 Ya Hayy okuması ile ilgili soru sorulmuş ama ben 300.000 Ya Hayyu Ya Kayyum okuduğum için konuyla ilgili tecrübem tam yerini bulur mu bilemiyorum. Günlük 5.000 okuyup tamamladım.
Okumama başlamadan önce sağlık için değil Allah rızası için dua ettikten sonra hikmetinden sual olunmayacağını belirtip benim için bir kapı açmasını diledim. Kapının ne kapısı olduğunun bir önemi yoktu, hayırlı olması şahsım adına yeterliydi. Okumadan önce daha çok uykuda diş sıkma problemimden kaynaklanan diş ağrım vardı, 4 ay kadar sürmüştü. Okumamın ona faydası oldu sanırım, okuma bitmeden diş sıkma problemim çözüldü.
Fakat bahsetmek istediğim daha enteresan bir şey var ki okumaya başladığım günün gecesinde rüyamda sağlam korkutuldum. 2 varlık gelip elime bir ayna vererek yaptığım bir hatayı gösterdiler. Hata, dini bir kusur değil ama önemli bir mesele. Kesinlikle haklılar da ama onların istediği şeyi yapmak için aşırı sabırlı ve anlayışlı olmam gerekiyor. Hatamı gösterdikten sonra da yapacaklarını yapıp gittiler. Ben okumaya devam ettim, bir daha gelen giden olmadı. Bir kapı açıldıysa da henüz fark etmedim ama şükürler olsun diş ağrımı atlatmam da benim için önemli bir kazanım. Çünkü 1.5 ay içinde 4 kez hekime gitmiş sonuç alamamıştım.
Diyeceğim o ki yüksek sayılı okumalarda kimin gelip neyin hesabını soracağından emin olmak zor. Ha bu da benim için bir kazanımdır, en azından hatamdan emin oldum. Bana sorsanız: "Ben daha haklıyım bu konuda," diyebilirdim, artık nasıl düzeltirim ona bakıyorum.
|
Buna benzer bir işarette bana geldi ancak tam emin olamadım belkide benim yakıştırmamdır.
|