Alıntı:
kubracill1 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Bir sorum olacaktı dilerim yardımcı olabilirsiniz.
Ben sürekli zikir çeken ve Havas ilmiyle (yalnızca dualarla) ilgilenen genç bir kızım. Rehber olması için bazen Enam suresi 103.ayeti 21 kez tekrarlıyorum (Havas ilmi methoduyla) rüyalarımda da cevaplar alıyorum. Son denememde rüyaya giremeden bir şey önce uğultuyla sağ kulağımı zorladı, baskıladı ve konuşmaya başladı. Korktuğum için direnerek kalktım Ayetlerin görevlileri oluyor. Bu varlıkların iyi ya da kötü olduğunu nasıl bilebiliriz ve bu uygulamaya devam etmemde sakınca görünüyor mu? Bir uyarı mıydı benim için?
Merhaba. Bir sorum olacaktı dilerim yardımcı olabilirsiniz.
Ben sürekli zikir çeken ve Havas ilmiyle (yalnızca dualarla) ilgilenen genç bir kızım. Rehber olması için bazen Enam suresi 103.ayeti 21 kez tekrarlıyorum (Havas ilmi methoduyla) rüyalarımda da cevaplar alıyorum. Son denememde rüyaya giremeden bir şey önce uğultuyla sağ kulağımı zorladı, baskıladı ve konuşmaya başladı. Ayetlerin görevlileri oluyor. Bu varlıkların iyi ya da kötü olduğunu nasıl bilebiliriz ve bu uygulamaya devam etmemde sakınca görünüyor mu?
|
rahmani varlıklar kişiye zarar vermez gelenler şeytanidirbence
niyet edereken aha çok basite indirgmeeyi dene misal yarın şu işe giricem hayırlı ise beyaz değilse siyah tonlarda göster gibisinden bu sayede rüyada inci nancık çıksa bile genel manda siyah karanlık goruyorsan o iş hayırsız beyaz lıklar ağırlıklı ise aklına kalan hayırlı diye düşünebilrsinki en kolayı bu olur