Alıntı:
Sirlidualar Nickli Üyeden Alıntı
Allahın selamı bu sitedeki şuan çevrimiçi olan tüm kardeşlerimin abilerimin ablalarımın üzerine olsun.
41 gün 41 VAKIA suresi zenginlik için çok etkilidir. Tecrübe defalarca edilmiştir. Allahın izniyle şifa olsun. Amin...
Okuma şöyle olacaktır, her gün 41 defa yani 1. Gün 41 defa 2. Gün 41 defa 3. Gün 41 defa şeklinde.
Şifa olsun ALLAHın izniyle.
______
La ilahe illAllah ve muhammedur resulAllah.
|
Bundan kesinlikle şüphem yok , yalnız ben de böyle başladım hatta bir gece birazını bitiremedim dedim ki arkadaşa beni uyandır(o uyumazdı pek telefonla arayacak yani)uyandırdı ama ben yine uyudum. Sonra üzerimden resmen yorgan çekildi çok korktum, kaç zaman ışıkla uyudum. O zaman birisi bize zekatını vermişti sanırım.yine de böyle çok okuyamadım. Onu da tamamlayamadım. Arada günde 1 veya 1 kaç kez okurum, ama okunmasını söylediklerim maşallah çok zor durumdan kurtulup maddi durumları çok iyi oldu. Düşündüm ben niye en azından günde bir kez daimi yapamıyorum . bu bilincaltindan oalbilir mi ya da ailem zenginmis Büyü yapilmis para İçin o mu Kalem bilincaltimda?Bu durumu bilen birisi var mı @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ya da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bu arada yeni girdim. Durumları çok bilmiyorum kusura bakmayın