Alıntı:
Hak etmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
Abi tapuyu vahabi kafalı insanlardan öğrenme Ehli Sünnet'e göre öğren. Tağut Allah dışında kalınan yani şirk olan şeylerdir. Kuranı herkes tefsir edemez ılim adamı bir ehli sünnet adamı olman gerek mesela be Türkiye'de yaşıyorum buradaki vahabi kalkıp diyor ki oy kullanırsan kafir olursun ama şöyle bir durum var zaruret işe girince işler değişir mesela şöyle bir örnek vereyim. Hanefi mezhebinde abdestin farzı 4'tür ama kolları olmayan bir insana üzerine 3'e iner. Peki sen kalkıp bu adama senin abdestin olmaz diyebilir misin? Tabikide diyemezsin çünkü adamın zaruret var. Bizde oy meselesinde böyleyiz. Şuan şeriat hüküm sürmüyor, laiklik denen saçma sapan sistem var bu sistemde bizim zaruret ımız biz oy kullanmaz isek yine eşin kafiri başa geçecek. Bu yüzden şirk olmaz ama bu ülkede şeriat olduğu halde kalkıp Allah'ın yönetmesini değil de kulların yönetmesi için mücadele edilseydi bu şirk olurdu.
Tağut, AŞLAH dışında kalan şeylerdir. Yani Allahı değilde batıl olanı istemektir. E senin Allahı isteyebilmen için önce tanıman gerekir o yüzden EHKİ SÜNNET VEL CEMAAT YOLUNDA OLAN İNSANLAR İLE ALLAB KİMDİR ÖĞRENMEN GEREK!!! mesela Halil konakçı, ebubekir sifil, ihsan şenocak, Cübbeli Ahmet hoca gibi Ehli sünnet adamlardan din öğren!
mehmet okuyan, caner taslaman, ebu hanzala, sözler köşkü, hayal hakem, çınaraltı, emre durmaz, mustafa karataş gibi Ehli sünnet DIŞI insanlardan uzak dur!!!
|
Bu yüzden şirk olmaz ama bu ülkede şeriat olduğu halde kalkıp Allah'ın yönetmesini değil de kulların yönetmesi için mücadele edilseydi bu şirk olurdu.
bir muslumanin gorevi yasadigi bolgeyi islam beldesi yapmak degilmi?
yoksa taguti sistemin nimetlerinden faydalanip, Allahın hukmunun yerine batil hukum koymasi icin 600 kişiye yetki vermek icin oy vererek gorevimi yaptim şirke ortak oldum diyerek oturmak mi?