Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşcağzım yaşın biraz genç sanırım,sen keyfine göre vaaz arıyorsun sanırım..
İstişare böyle yapılmaz,manitacılık içinde çok seviyorumlar iş yapmaz..
Çok mu seviyorsun ? Mecnunsun Leylanı mı buldun ? Gidin yarın ailecek kızı babasından isteyin..Haa olmaz mı ? yarın kızı isteyebilecek hale gelmen için ne gerekiyorsa önce onu yapacaksın..Geceleri mesajlaşmak için amel aramayacaksın..
kalbim temiz diye başlayan cümleler ile amel edip 6 ay bulanık sıçarken hoca hoca gezinen kardeşler var dikkatli ol,burası oyun alanı değil..
bu niyetinle sana istediğin şekilde yardım edecek birisi ya cebine gözünü dikmiştir ya da ne yaptığını bilmiyodur..
|
[QUOTE=Batuhan0101;585681]Arkadaşlar herkese merhaba, ben bi kıza aşığım. Tam evlenmek istediğim bi insan, ama bazen iyi bazen umursamaz davranıyor. Büyüye geçmeyen, (biliyorum çok günah ve büyüyle olan işten hayır gelmez) etkili, muhabbet bağlanma vefki var mıdır. Çok seviyorum, uyuyamıyorum artk. Eğer yardımcı olursanız beni çok çok mutlu edersiniz. Şimdiden allah razı olsun
(Olumsuz yorum yapacak olan arkadaşlar lütfen yapmasın, sadeve gerçekten yardım edecek insanlar yazsın. Başka çıkış yolum yok ne yapayım.)[/QUOT
Durum güncellemesi: arkadaşlar hiçbir şey yapmadım. Gittim açık açık söyledim, kabul etti.
Tam tüm umutlarım bitti derken böyle oldu. İmkansız dediğim şey, olmaz dediğim şey oldu be. Allah herkese sevdiğine kavuşmayı nasip eylesin.