Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Yaw sen numunemisin bir soru sormuşsun cevap vereyim dedim. Bu konudada bir makinayi bile bozacak güçte ve tecrübedeyim bilmislikten değil bilgilikten söylüyorum önce eğitim şart eğitimsiz kendine zarar verirsin
|
Bak 2010 2011 gibi hatta daha eskiye gideyin internet cafelere gittiğimizde bu tür videolar izlerdım kaşığı uzaktan bükme vs neyse çok deniyorduk ben ve kardeşlerim ozamanlardan beri hep bu sevda vardı deneyimle çoktu kardeşlerle oynayınca hayal seviyesi üst safalardaydı birbirimize görünmez alev topu buz topu atardık elimiz soğul ve sıcak olurdu çocukluğum falan hep böyleydi rüyalarda uçmalar falan beni tam fantastik dünyaya itiyordu ben imgrleme vs kavramına ulaştığımla len zatrn yapıyormuşum gibisinde gülmeye başlamıştım . yani bu yüzden hiç çabalamadım böyle işler için teleknezide sonuç alınca tırstm enerji yönetimi yok Belki ali abi bana sitemlidir ben dini alanda gelişmeden bu işlere kalkışmamayı tercih ettim şuan bu tür şeyler askıda sonra için mutişem düşüncelerim var bi baktın uçarak gaziantebe geldim
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|